To pewnie superkluby są.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Real pogonił Barcę i to w Barcelonie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Dokładnie.
Teraz o naszym krajowym podwórku.Widzew i Zagłębie L. ma dostać "działkę" za kupowanie spotkań i podobno nie będzie to kara degradacji,tylko finansowa i do tego grozi im odjęcie po 20 punktów w nowym sezonie.Lubin jakoś wtedy się utrzyma ,ale Widzew jak oczywiście się utrzyma w tym sezonie w OE ,to po 30 spotkaniach może mieć raptem kilka punktów na plusie,co wiązałoby się oczywiście ze spadkiem.
Jestem ciekaw co z Cracovią i Pogonią ,które też podobno kupowały mecze?
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Też słyszałem o tej propozycji za "ustawianie spotkań", a ilość minusowych punktów ma być z przedziału 20 - 30. Jeżeli Zagłębie utrzymało by ten skład, a może też wzmocniło się, byłbym spokojny o utrzymanie (bo raczej w przyszłym sezonie gra o wyższe cele będzie niemożliwa).
Pewnie sprawa kupowania meczów będzie się dalej toczyła, ale kary już chyba nie będą tak bolesne dla klubów.Comment
-
"Fryzjer": w PZPN nikt nie jest święty. Nic się nie działo bez wiedzy Liskiewicza
Ryszard F., pseudonim "Fryzjer", przyznaje się do zażyłej znajomości z Witem Ż. Twierdzi jednak, że wbrew zarzutom postawionym przez prokuraturę, to nie najsłynniejszy polski obserwator pomagał Zawiszy Bydgoszcz w walce o awans do ekstraklasy.
- Nigdy nie brałem pieniędzy za pomoc w ustawianiu meczów. A to, że Marcin N. z Koszalina miał mi zapłacić 20 tysięcy za awans do drugiej ligi to nonsens! I wepchnął go tam Listkiewicz! To był awans w ramach łatania czarnych dziur na piłkarskiej mapie. W PZPN wymyślili, że trzeba wepchnąć do ligi arbitrów z regionów, które nie mają swojego sędziego na szczeblu centralnym. Nie wziąłem żadnych pieniędzy za awans tego arbitra. Nim się opiekował niejaki Chmielewski, działacz piłkarski z Kołobrzegu i kumpel "Listka".
- Świętych nie było nawet w Watykanie, poza Janem Pawłem II. W PZPN nikt nie jest święty. Nawet Liskiewicz. Nic się nie działo bez jego wiedzy - podkreśla Ryszard F.
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
Oczywiście Listkiewicz twierdzi że,o niczym nie wiedział.Last edited by kiszot; 2008-01-09, 19:22.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Myślę, że Zagłębie też spuszczą z ligi, albo dowalą im ze 20 punktów ujemnych, a nowe władze przykręcą kurek z kasą i efekt będzie podobny.
Ale mnie cieszy, że przekręciarzy z Widzewa wreszcie dosięgła choć częściowa sprawiedliwość.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Może Widzewowi anulują karę i okaże się, że jest jeszcze sprawiedliwość .Comment
-
Podobno dowody przeciwko Zagłębiu, Widzewowi i Łęcznej nie są jednoznaczne. Jak te kluby wygrają sprawy w wyższej instancji, to PZPN nie wypłaci się z odszkodowań. Pan Tomczak lekką ręką pospuszczał kilka klubów i sobie odchodzi, zobaczymy jak to się dalej potoczy...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
Comment