Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziPrzyznał się i został wypuszczony. więc pewnie zdąży na mecz z Lechią....
Comment
-
-
Godzina 14.40 otwieram piwo, szykuję paczkę krakersów i siadam przed TVP3!
Pierwsza informacja ze stadionu w Gdańsku: WDOWCZYK NA ŁAWCE TRENERSKIEJ!!!
Facet zostaje aresztowany przez CBA, prokurator stawia mu zarzuty, gość się przyznaje do winy, po czym zostaje wypuszczony i wraca do pracy!
A powoinno być tak:
Po pierwsze: PZPN na nadzwyczajnym posiedzeniu Wydziału Dyscypliny zawiesza Wdowczykowi dożywotnio licencję trenerską!
Po drugie: Klub Polonia Warszawa (tak jak zresztą zapowiadał) zawiesza trenera a w Gdańsku zespół prowadzi asystent Wdowczyka!
Po trzecie: Wdowczyk gdyby miał choć odrobinę honoru i przyzwoitości składa dymisję z zajmowanego stanowiska z chwilą wyjścia z prokuratury!
Żebyście mnie nie posądzili z racji zamieszkania, że czepiam się tylko Polonii i Wdowczyka, uważam że 3 punkty j/w powinny dotyczyć ponad 100 działaczy/obserwatorów/sędziów/piłkarzy/trenerów aresztowanych od początku afery korupcyjnej w polskim futbolu!
Comment
-
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNawet jak go wypuszczą to władze Polonii Warszawa powinni go wywalić na zbity pysk!
Wiem, że zaraz napiszesz, że obowiązuje domniemana niewinność, itp (...)
Tak więc klub powinien wysłać Dariusza W. na przymusowy urlop (nie wydaje mi się, żeby można było zawiesić trenera) i czekać, aż ten złoży dymisję (trener jednakowoż nie zamierza składać dymisji - liczy że będzie mógł poprowadzić Polonię w środowym meczu PP, i potem aż do końca umowy...) Skoro się nie doczeka, to trzeba umowę z trenerem rozwiązać.
Tymczasem na boisku Czarne Koszule rozegrały najgorszy mecz od czasów Engela jr i zasłużenie przegrały z Lechią 1-2...Last edited by Wujcio_Shaggy; 2008-03-31, 10:29.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedzi(...) nie wydaje mi się, żeby można było zawiesić trenera (...)
Wówczas nie będzie mógł wykonywać zawodu. Przynajmniej oficjalnie oczywiście.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
PZPN może, ale klub nie. Komisja Engela ma się zebrać i najpewniej zawiesi Wdowczykowi licencję. Ale wypadałoby, żeby to jednak klub sam coś zadziałał, a nie czekał na postawienie przed faktem dokonanym...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedzi...nie wydaje mi się, żeby można było zawiesić trenera...
Problem w tym, że trzeba po prostu chcieć!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziWładze Polonii Warszawa dzisiaj zawiesiły w obowiązkach trenera Dariusza W.
Zespół poprowadzą asystenci Tomasz Strejlau i Jarosław Bako.
Comment
-
-
Dariusz Wdowczyk przesłał do mediów oświadczenie, w którym stwierdza że:
1. Nie przyznał się do winy, a tylko potwierdził znane prokuratorom fakty.
2. Korona płaciła sędziom, bo inni też płacili. W ten sposób pan Wdowczyk neutralizował korupcyjne wpływy konkurentów. Czyli: sędzie od obu bierze, wtedy mecz jest uczciwy.
Paranoja.
Comment
-
Comment