Podobno Podolski wiele razy prosił o możliwość zagrania dla Polski ale był zbywany. Jeśli tak rzeczywiście było to ja jako piłkarz pragnący się rozwijać też wybrałbym gre tam gdzie mnie chcą a nie tam gdzie mają mnie gdzieś.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Po co takie porównania? W dodatku ta bramkostrzelność w przypadku pomocnik-napastnik(?!). Olisadebe dużo nie pokazał na mistrzostwach...Comment
-
Comment
-
A, bo Podolski chciał jak jeszcze nie był gwiazdą. A my nie bierzemy takich, no chyba żeby w młodzieżówce pokopał z Brożkami.Comment
-
Oglądałeś może mecz Niemcy -Białoruś?Jeśli to też był mecz treningowy,to nasze mecze stały co najwyżej na poziomie naszej OE.Niemcy siedli kondycyjnie-widać,że jak my ciężko trenują,ale ile mieli sytuacji podbramkowych,jak ta piłka "chodziła"między zawodnikami.Na dzień dzisiejszy spokojnie 2:0 w plecy
Trzy mecze i do domu...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Co by nie marudzić i tak zagraliśmy lepiej niż 2 lata temu, chociaż próbowaliśmy atakować a nie sama obrona Częstochowy. Spalony Smolarka był taki sam jak Klosego w I połowie przed pierwszą bramką Podolskiego tzn. na granicy. Jak dla mnie w obu sytuacjach byli w linii tzn. bramka prawidłowa i Ebi też powinien być puszczony.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Podolski tylko deklarował chęć gry dal Polski i nic w tym kierunku nie zrobił (tak samo jak Delura). Zwlekał, aż dostał powołanie od Niemców i tak się skończyło. Te dzisiejsze fałszywe "niby" łzy zostawię bez komentarza. Miałeś wybór i zrobiłeś co chciałeś. Trzeba było wybrać to co czujesz, a nie to co daje możliwość zdobywania tytułów... Niestety, ale to są jego słowa...Comment
-
Podolski tylko deklarował chęć gry dal Polski i nic w tym kierunku nie zrobił (tak samo jak Delura). Zwlekał, aż dostał powołanie od Niemców i tak się skończyło. Te dzisiejsze fałszywe "niby" łzy zostawię bez komentarza. Miałeś wybór i zrobiłeś co chciałeś. Trzeba było wybrać to co czujesz, a nie to co daje możliwość zdobywania tytułów... Niestety, ale to są jego słowa...Mniej książków więcej piwaComment
-
Podolski tylko deklarował chęć gry dal Polski i nic w tym kierunku nie zrobił (tak samo jak Delura). Zwlekał, aż dostał powołanie od Niemców i tak się skończyło. Te dzisiejsze fałszywe "niby" łzy zostawię bez komentarza. Miałeś wybór i zrobiłeś co chciałeś. Trzeba było wybrać to co czujesz, a nie to co daje możliwość zdobywania tytułów... Niestety, ale to są jego słowa...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Eliminacje do euro też zaczęliśmy od wtopy, jeszcze będzie okazja dokopać tym folksdojczom - liczę, że to się stanie jeszcze na tych mistrzostwach.Comment
Comment