W sklepie też swobodnie sobie "nawijam"po Polsku,nawet czasem po polskiemu ,ale w landach przygranicznych tolerują nas właśnie Ci co pracują w handlu i na nas zarabiają.Reszta ma nas za złodziejaszków,pijaków i cholera wie co tam jeszcze siedzi im w głowie.Teraz w ogóle są wkurzeni,bo euro cieńko stoi i już nie jeżdżą do nas tak masowo jak powiedzmy ze dwa lata temu i trzeba było czasami pojechać do nich ,by odpocząć od nich.
Aha nazistów jest coraz więcej w Niemczech i to nie tylko przy naszej "granicy."Czesi też mają problemy,choć dużo mniejsze.
W końcu o piłce -szkoda,że nie przy piwie( jestem do rana w robocie ) Ciekawe kogo Pogoń wylosuje...Kto jest najsłabszy?Hm nie mam pojęcia.Może być mylące cieszyć się trafiając na LZS Leśnica z woj.opolskiego.Jutro losowanie...
Aha nazistów jest coraz więcej w Niemczech i to nie tylko przy naszej "granicy."Czesi też mają problemy,choć dużo mniejsze.
W końcu o piłce -szkoda,że nie przy piwie( jestem do rana w robocie ) Ciekawe kogo Pogoń wylosuje...Kto jest najsłabszy?Hm nie mam pojęcia.Może być mylące cieszyć się trafiając na LZS Leśnica z woj.opolskiego.Jutro losowanie...
Comment