przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Z góry proszę bez wyrazów.....
Sędzia kalosz.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Czy mam omamy wzrokowe czy aby przez moment mignął Żą na trybunach jak pokazywali kibiców?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
-
Z natury jestem spokojny i dobrze życzę bliźnim. Ale tym razem mam nadzieję, że ten kozi bobek zajrzy przypadkowo do jakiegoś lokalu pełnego polskich kibiców...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Jako prawnik mam ochotę tę decyzję gdzieś zażalić...ale już się dowiedziałam, że w tym przypadku ten środek odwoławczy nie przysługuje. Porażka, szkoda chłopaków.Grali wprawdzie generalnie kiepsko, ale przynajmniej Boruc zaslużył żeby do końca pozstało 1:0..Comment
-
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Aż się nie chce pisac...
Pewnie, że trzeba było strzelic przynajmniej 3 bramki (na wypadek jakby którejś nie uznano), ale nakazanie powtórzenia tego karnego, bo Parówa (który w reprezentacji zagrał mecz życia) złapał i nie zwracanie uwagi na wymachy łapami tego blond austryjaka (celowo z małej - taki nastrój) to już przegięcie.
Kończę, bo zaraz trafię do przechmielin
P.S. na koniec cytat " wy angole jesteście tacy ku...a pompatyczni"Last edited by iron; 2008-06-12, 22:06.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Last edited by pirackamuza; 2008-06-12, 22:15.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Benhakerowi już dziękujemy a wszystko to przez jakiegoś pier.....nego angola. Ciekawe kto następny do tego stołka?Comment
-
Mniej książków więcej piwaComment
-
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
Comment