Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziWiesz co, arcy? Albo lepiej nie napiszę, ale podejrzewam, że wielu podobnie myśli...
W każdym razie albo nie pij tyle, albo nie pisz tyle.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziBo chyba nie o Twoją naiwną wiarę w dobry występ Polaków?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziCzy mógłbyś mi wyjaśnić, o co Ci chodzi? Bo chyba nie o Twoją naiwną wiarę w dobry występ Polaków?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nynek Wyświetlenie odpowiedziPo jaką cholerę cieszyć się (?!) z tego co dla naszego kraju niekorzystne. Grają jak grają, ale mógłbyś zachować te niepotrzebne uwagi dla siebie.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziNie, o moją naiwną wiarę w Twoje choćby szczątkowe poczucie smaku, bo o wyższe uczucia już Cię nie podejrzewam po tych kilku występach na forum na temat Euro...
Co ma z tym wspólnego poczucie smaku czy wyższe uczucia? Każdy kibicuje komu chce i tyle.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nynek Wyświetlenie odpowiedziPo jaką cholerę cieszyć się (?!) z tego co dla naszego kraju niekorzystne. Grają jak grają, ale mógłbyś zachować te niepotrzebne uwagi dla siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziCo ma z tym wspólnego poczucie smaku czy wyższe uczucia? Każdy kibicuje komu chce i tyle.
...ale nie każdy je ma.Last edited by pirackamuza; 2008-06-16, 21:59.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzitaki z Ciebie patriota
Comment
-
-
Cel został osiągnięty. Wartość transferowa Rogera wzrosła kilkukrotnie, reprezentacja może się udać na zasłużone wakacje.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie Wyświetlenie odpowiedziCel został osiągnięty. Wartość transferowa Rogera wzrosła kilkukrotnie, reprezentacja może się udać na zasłużone wakacje.
Doceniam to, że w takiej chwili chcesz mi poprawić humor
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo i co - albo Niemcy odpuścili sobie mecz z Chorwacją, albo nasi są tak słabi, że dali pograc Niemcom. Tak czy siak robi się ciekawie...
A Turcy wczoraj porządzili
Ostatnie miejsce w najsłabszej chyba grupie...
Tylko nie wiem, dlaczego w dzisiejszym meczu nie grał od początku Smolarek - Jego wejście nieco ożywiło to żenujące spotkanie, ale to już bez znaczenia.
Teraz wszystko wróciło do normy, znowu można sobie wybrac faworyta w każdym oglądanym meczu Dobrze, że Austria nie wyszła z grupy, to byłby dopiero wstyd...
P.S. Turcy wczoraj znowu porządziliLast edited by iron; 2008-06-16, 22:24.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziRealizm w ocenianiu rzeczywistości to nic złego. Zadowolenie z faktu, że Polska przegrała to idiotyzm.
Comment
-
Comment