Kiszot, ale to przecież Ty napisałeś, że sport, to rozrywka dla mas. Teraz zdajesz się twierdzić, że kilka procent populacji, to jednak nie masy.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Zgadza sie tylko,że masy stają sie coraz biedniejsze a i konkurencja w postaci tv nie zasypia gruszek w popiele.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Takie jest moje zdanie.Jeżeli ty masz inne to twoja sprawa.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
O co ci chodzi? Może nie jest prawdą,że większość aut jest kupowana na raty? A może to,że auto dzisiaj to żaden luksus? Ty to jesteś bardzo rzeczowy a odpowiadasz zawsze na te pytania kture ci leża inne pomijasz.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Chodzi mi o to, że swojej tezy o biedniejących masach nie poparłeś żadnymi dowodami. A przeczą jej i oznaki widoczne na ulicach, i dane ekonomiczne. To, że coraz więcej ludzi zaciąga kredyty hipoteczne czy kupuje samochody na raty, jest raczej dowodem na poprawę sytuacji ekonomicznej.
Bo koszt samochodu to nie tylko cena zakupu. Paliwa coraz droższe, a korki coraz większe. To pewnie z biedy, bo kierowcy żeby zaoszczędzić, jeżdżą wolniej?Comment
-
To chyba nie ten dział panowie...
Ja wiem jedno do Jarocina nie pojadę na mecz ,bo to chyba będzie "Znicz 2"
Kolejna prowizorka na kilkanaście lat ...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
W dzisiejszej Rzepie jest informacja, że najtańszy karnet Arsenalu kosztuje 925 funtów (1150 euro), a Liverpoolu 610 funtów.
Cz któryś z was wpłaca na ukochany klub 600 złotych rocznie? Nie euro, nie funtów, a złotych? Oczywiście, że nie. Więc przestańcie biadolić, jak to klubom jest ciężko. Zrzućcie się i wspomóżcie.Comment
-
W dzisiejszej Rzepie jest informacja, że najtańszy karnet Arsenalu kosztuje 925 funtów (1150 euro), a Liverpoolu 610 funtów.
Cz któryś z was wpłaca na ukochany klub 600 złotych rocznie? Nie euro, nie funtów, a złotych? Oczywiście, że nie. Więc przestańcie biadolić, jak to klubom jest ciężko. Zrzućcie się i wspomóżcie.
Zapomniałeś krzysiu jeszcze podac ile zarabiają w Anglii na rok a ile u nas,bo suche liczby nic nie znaczą.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Cz któryś z was wpłaca na ukochany klub 600 złotych rocznie? Nie euro, nie funtów, a złotych? Oczywiście, że nie. Więc przestańcie biadolić, jak to klubom jest ciężko. Zrzućcie się i wspomóżcie.
Na jesień karnet za 270 zł, a na wiosnę jak będzie podobnie to już tuż tuż....(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
Comment