przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
A co do Boruca... Jest gwiazdą w Celtiku, a w takim Milanie czekałby na swoje 5 minut... Niestety...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Comment
-
Comment
-
No proszę, spodziewałem się, że Beitar na wyjeździe straci większość swoich atutów, ale żeby aż tak?
Ładnie Wisła ich stłamsiła, jednak dopuścili kilka razy do takich sytuacji pod swoją bramką, że wynik w Barcelonie może być bardzo nieprzyjemny, bo Messi i spółka tak pudłować nie będą.Comment
-
W Katowicach znów policja zmusiła kiboli Ruchu do zabrania ze sobą siekiery za spotkanie z kibolami Gieksy. Albo jakoś na odwrót - nie wnikam. Na dodatek z dala od jakiekolwiek stadionu. "Kibole" atakują siekieramiLast edited by adam16; 2008-08-07, 10:05.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Jak oglądam Wisłę to przypomina mi się drużyna za czasów Kasperczaka - świetne akcje przeplatana koszmarnymi błędami w obronie. Z Barceloną szans nie mają, to jest drużyna zdolna jednak zakwalifikować się do fazy grupowej pucharu UEFA. Konieczne są ze 2 wzmocnienia (tylko wzmocnienia a nie uzupełnienia).MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
W Katowicach znów policja zmusiła kiboli Ruchu do zabrania ze sobą siekiery za spotkanie z kibolami Gieksy. Albo jakoś na odwrót - nie wnikam. Na dodatek z dala od jakiekolwiek stadionu. "Kibole" atakują siekierami
Większość z nas wie co się stało a na pewno nikt tego nie popiera a sam news można było przedstawić troszke inaczej.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Wynagrodzenie a emerytura to dwie różne rzeczy. Tylko o ile górnik na emeryturze to często wrak człowieka, o tyle policjanci kręcą biznesy aż miło, wykorzystując często stare "znajomości". I wątpię aby po 15 latach służby policjant średnio na rękę brał niecałe 3 tys zł.
A w sobotę Polonia sensacyjnie wygra z Wisłą.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Messi to zagra na Olimpiadzie, a nie z Wisłą.
W Katowicach znów policja zmusiła kiboli Ruchu do zabrania ze sobą siekiery za spotkanie z kibolami Gieksy. "Kibole" atakują siekierami
Wbrew wcześniejszym informacjom, mężczyzna nie został uderzony siekierą - ustaliła policja.
Prowadzone od środowego popołudnia czynności śledcze wykluczyły, by obrażenia kibica powstały od ciosów siekierą. Tego zdania są zarówno bezpośredni świadkowie zajścia, jak i lekarz oraz sam pokrzywdzony - powiedział Marek Wręczycki z zespołu prasowego śląskiej policji.
Źródło: Gazeta Wyborcza KatowiceComment
-
Wbrew wcześniejszym informacjom, mężczyzna nie został uderzony siekierą - ustaliła policja.
Prowadzone od środowego popołudnia czynności śledcze wykluczyły, by obrażenia kibica powstały od ciosów siekierą. Tego zdania są zarówno bezpośredni świadkowie zajścia, jak i lekarz oraz sam pokrzywdzony - powiedział Marek Wręczycki z zespołu prasowego śląskiej policji.
Źródło: Gazeta Wyborcza KatowiceBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment