Ciekawe co dzisiaj pokażą "nasze" patałachy?
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCiekawe co dzisiaj pokażą "nasze" patałachy?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi2-0Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzihe he heMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misjogi Wyświetlenie odpowiedziProś o wybaczenie
Nasi wygrali dziś z Ruskimi 2:1, choć w końcówce było ciężko. Z tego co czytałem, szukają już hotelu w RPA.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziJesteś żałosny arcy. NASI to wygrali dzisiaj z Czechami.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNASI to wygrali dzisiaj z Czechami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziKażdy ma takich swoich, jakich chce.
Udany tydzień.Polska pokonała Rumburaków,Pogoń pokonała w środę Kotwicę,w sobotę lidera tabeli Gawin Królewska Wola u nich na wsi ,która liczy raptem 120 mieszkańców(ale już właścicielowi klubu znudziło się tam granie i chce przenieść klub do Głogowa-,potem przeniesie do Koziej Wólki i tak w kółko ).
Do tego Stal wygrała w Wałczu i wczoraj z Gwardią Koszalin.Miodzio
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziKażdy ma takich swoich, jakich chce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziArcy miał na myśli drużynę niemiecką
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misjogi Wyświetlenie odpowiedziCiekawe co dzisiaj pokażą "nasze" patałachy? Proś o wybaczenieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment