przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pogoń pokonała Lechię Z.G. 4:2,choć powinni wygrać 13:3(tu chodzi o 100 i 200 i wręcz 300 % szanse bramkowe)
Byłem pełen podziwu jak chłopaki walczyli,w pięciu ostatnich spotkaniach zdobyli 12 punktów,oby tak dalej
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Niestety Polonia po świetnej grze przegrała z Bełchatowem 2:1.Co najgorsze druga bramkę straciła w 90 minucie.To był chyba najlepszy mecz Polonii w tym sezonie,szkoda,że bez punktów.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Na moim podwórku Kuźnia Jawor po wygraniu z BKS Bolesławiec 2:0, tym razem na wyjeździe pokonała GKS Kobierzyce 3:2 i jest już na 5 miejscu w tabeli IV ligi dolnośląskiej. Taki czarny koń rozgrywek Za tydzień mecz z Górnikiem Wałbrzych i chyba bez kibiców tak jak wcześniej z Karkonoszami Jelenia Góra gdzie zostały zawrócone 4 auta z kibicami Jelonki.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Laskowika pytano niegdys o to, dlaczego nie mieszka w Warszawie. Odpowiedz brzmiala: "- Nigdy nie myslalem przeprowadzic sie z miasta na wies.."Last edited by peixe; 2008-10-20, 22:50.Comment
-
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
W Sosnowcu fajne zakończenie rundy. Wczoraj zwycięstwo z Tychami (Zagłębie grało "coś" tylko w 2 połowie), a na trybunach atmosfera jak za pamiętnych meczów ze Śląskiem Wrocław, Jagiellonią czy Legią.
Jest również pełna mobilizacja na Pogoń, więc powinno być ciekawie.
Nie wiesz ilu Portowców wybiera się do nas?Comment
-
No cóż teraz już odwrotu nie ma,stadion jest jeden.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Jednak nie za tydzień, ale dwa.
W Sosnowcu fajne zakończenie rundy. Wczoraj zwycięstwo z Tychami (Zagłębie grało "coś" tylko w 2 połowie), a na trybunach atmosfera jak za pamiętnych meczów ze Śląskiem Wrocław, Jagiellonią czy Legią.
Jest również pełna mobilizacja na Pogoń, więc powinno być ciekawie.
Nie wiesz ilu Portowców wybiera się do nas?
W Janikowie od nas 66 osób, w Czerwonym Zagłębiu myślę,że może być nas około 200-350 osób(nawet nie wiem ile biletów przyznali/przyznają.W Tychach było od nas prawie 200.
Z innej beki,kilka ekip podróżujących w tej kolejce po Polsce miało sporo "atrakcji" zapewnionych przez adwersarzy.
P.S Tarasiewicz dzwonił do naszego napastnika (Kowala) i chce Go mieć u siebie...Fakt Marek na początku rundy pudłował niemiłosiernie i niekoniecznie zajmował się tylko kopaną,ale teraz ma na koncie już 11 bramek i prowadzi w klasyfikacji króla strzelców grupy zachodniej.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
P.S Tarasiewicz dzwonił do naszego napastnika (Kowala) i chce Go mieć u siebie...Fakt Marek na początku rundy pudłował niemiłosiernie i niekoniecznie zajmował się tylko kopaną,ale teraz ma na koncie już 11 bramek i prowadzi w klasyfikacji króla strzelców grupy zachodniej.Comment
-
W Polkowicach Zagłębie nie dało rady Flocie i uległo 0:1 .Bardzo dobre 25 minut,potem mecz stał na poziomie przeciętnym.Sytuacji klarownych było co nie miara,ale celowniki zwłaszcza Miedziowych były nastawione tragicznie.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Legia-Wisła 2:1.
Jeśli piłkarze i kibice Wisły będą twierdzili, że powinni ten mecz wygrać lub przynajmniej zremisować, to w 100% będą mieli rację.
Legia słabo. Wisła, jak na mecz wyjazdowy z silnym przeciwinikiem, bardzo dobrze.
Jan Mucha... Naprawdę świetny bramkarz. Pewnie potwierdziłby to Paweł Brożek."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Coś ostatni kryzys dopadł Zagłębie. Mam nadzieję, że to już ostatni etap, bo bardzo tłoczno zrobiło się na górze tabeli (a jeszcze jest zaległy mecz Widzewa z Koroną).Comment
Comment