Jeden by uznał, że ławki z plastiku są ok, inny zarządał by krzesełek. I tak dalsze. Uznaniowość = możliwość korupcji.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Fajny będzie ten stadionik w Lubinie.Pojemność 16 tysięcy jest w/g mnie zupełnie wystarczająca.(pewnie i tak ciężko będzie go zapełnić nawet w połowie.)
U nas już było tyle wersji,że sam się pogubiłem jaka jest ostateczna decyzja wizji stadionu który powstanie w 2050 roku
Wczoraj poszedłem na mecz Stali ,której to zawodnicy grali przełożony mecz z Vinetą Wolin i wygrali 2:0 kończąc rundę na 3 miejscu.To ,że padał cały czas śnieg,to,że nie było widać linii,to ,że nie grano czerwoną ,czy zieloną piłką,to nic.Rozwalił mnie trener gości,który przy stanie 0:2 krzyczał do swoich zawodników,by bronili dobrego wyniku Szczena mi opadła,szczególnie ,że w pierwszej połowie to goście byli zdecydowanie lepsi i powinni udokumentować to zdobyciem przynajmniej jednej bramki.
Stalowcy w końcówce spartolili 3 setki.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Też uważam, że te 16 tysięcy jest wystarczające i liczę, że znajdzie się kilka spotkań, przy których stadion wypełni się do ostatniego miejsca.Comment
-
Polonia po bardzo słabym meczu wygrała derby z Piastem Gliwice 1:0Jedno co moge powiedzieć o tym meczu to to,że...............kibice Piasta świetnie dopingowali.Natomiast u nas gdyby nie doping krytej to młyn by nie istniał.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Spotkanie zakończyło się wynikiem 1:2(spotkał się III ligowiec z V ligowcem)
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment