pokonali dostawców pizzy 10-0 ale co z tego skoro wygrała Słowacja i Iraldia
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Janas nie wygrał z żadnym medalistą mistrzosta świata czy Europy. Beenhakker z dwiema takimi drużynami zwyciężył.
Co do zarobków. Ja nie mam w zwyczaju zaglądanie innym do portfela. Bardziej martwi mnie to. Zresztą, bodaj większą część pensji selekcjonera płaci Kompania Piwowarska.Comment
-
Wynik cieszy, gra momentami mi się podobała, ale tylko momentami.Strasznie dużo było niewymuszonych strat.
Generalnie nasza sytuacja w grupie nie jest dobra...No ale jeśli na własne życzenie przegrywa się dwa mecze na wyjeździe, to potem jest jak jest.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
W naszej III lidze, ukochany PZPN zatwierdził Gawin/Ślęzę Wrocław do rozgrywek.Jest dalej jedno ALE, gdzie będą grać i dla kogo Ciekawe też ile ten wynalazek przetrwa...
Czy te głąby z pzpn-u w końcu zaczną choć troszeczkę myśleć?
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Comment
-
"Głąby" z PZPN pokładają się ze śmiechu, czytając takie zaklęcia jak powyższe. Oni mają władzę i pieniądze, a ty możesz sobie tylko pokrzyczeć na ustawionym meczu. Miliony frajerów wierzą, że to sport, a "głąby" z PZPN liczą kasę.
Gdybym miał obiektywnie stwierdzić, kto w tym układzie jest głąbem, to na pewno nie ci z PZPN.Comment
-
Dokładnie tak jak w naszym państwie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Mnie ciekawi taka rzecz, jak to jest możliwe, że oddano do użytku stadion w Gliwicach?
Ciekawe ile czasu będą robić klatkę dla gości?Ostatnio zauważyłem dziwną modę na zamykanie sektorów dla gości.Wszyscy nagle remontują
Dziś mecz z Tyskimi.Trochę pewnie ich się zjedzie i pewnie wspomoże ich Zetka.Zapowiada się ciekawie na trybunach Na boisku, to ciężko rzec, ale skoro wygraliśmy osiem kolejnych spotkań , to czemu nie zaliczyć dziewiątego
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
No niestety nie wygraliśmy, zabrakło skuteczności, choć i Tyscy mieli kilka okazji , ale to dzięki kiksom naszego bramkarza.Na meczu ponad siedem tysięcy kibiców Pogoni plus ciężko określić z 300-350 ? gości, także wynik bardzo dobry, sporo klubów z wyższych lig miało mniejszą frekwencję Doping z naszej strony w końcu naprawdę dobry, przyjezdni niesłyszalni.Oprawa, race(pewnie będzie kara), zabrakło tylko zwycięstwa.
Taka ciekawostka:
Przyszedł Gawin do Wrocławia
No i Ślęzę tak namawia:
- Propozycji się nie wstydzę,
- Sprzedam miejsce w drugiej lidze
Pyta Ślęza: -A za ile?
Gawin na to: -Wezmę tyle,
by starczyło na opłaty
dla prezesa Grzesia Laty,
żeby się nie przyczepiali
pasibrzuchy z tej centrali.
Szybko Ślęza się zgodziła
Miejsce w lidze wykupiła
Będą o dwie klasy wyżej
Ale szybko spadną niżej
A mi zbiera się na pawia
Czy to Gawin jest z Wrocławia?
Ślęza to z Królewskiej Woli?
Wszystko już mi się pier...Last edited by Pogoniarz; 2009-04-05, 12:33.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Dobre Pogoniarzu.
W meczu dwóch Polonii niestety lepszą okazała się ta warszawska.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment