Na najbliższy mecz Zagłębia Sosnowiec z Nielbą Wągrowiec bilety kosztują tylko 1 i 5 zł. Jest to ukłon zarządu klubu w kierunku kibiców za tragiczne ostatnio występy naszych skórokopów. Jednocześnie będzie to też kara dla wszystkich zawodników oraz sztabu szkoleniowego ponieważ różnicę w cenach biletów (odpowiednio 8 i 15 zł) pokryją w/w. W miastach Zagłębia pełna mobilizacja, ludzie kupują po 4-5 biletów i rozdają znajomym. Brawo dla zarządu.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Na najbliższy mecz Zagłębia Sosnowiec z Nielbą Wągrowiec bilety kosztują tylko 1 i 5 zł. Jest to ukłon zarządu klubu w kierunku kibiców za tragiczne ostatnio występy naszych skórokopów. Jednocześnie będzie to też kara dla wszystkich zawodników oraz sztabu szkoleniowego ponieważ różnicę w cenach biletów (odpowiednio 8 i 15 zł) pokryją w/w. W miastach Zagłębia pełna mobilizacja, ludzie kupują po 4-5 biletów i rozdają znajomym. Brawo dla zarządu.
Zagłębie odpuściło sobie mecz w Policach ze wzgledu na zbyt "gorący" teren.
Do Bytomia Odra tez będzie miała problemy dojechać bo "nagle" sie okazało,że w jastrzębskie kopalnie w wielki czwartek normalnie pracuja a dla przewoźników priorytetem jest przewóz pracowników.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
A co do Odry, to ostatnio działają nieźle (jak na swoje możliwości), więc może nie będzie tak źle.
Z kibicowskimi pozdrowieniamiComment
-
Comment
-
Krew mnie zalewa jak widzę takich piłkarzy jak Henry. Wślizg obiema nogami w głowę Butta kwalifikuje się, co najmniej, na trzy mecze zawieszenia (nie, nie jestem kibicem Bayernu).
Maradona był o wiele lepszym piłkarzem ale szanował na boisku wszystkich - byle kopaczy i gwiazdy.
Ale dziś nastolatek zarabia dziesiątki tysięcy funtów a kiedyś starszym czyścił buty.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Przynajmniej uczyło pokory i szacunku.
Była to celowa prowokacja żeby rozruszać trochę dyskusje choćby o LM. A prawdziwa to taka gdzie piłkarze potrafią prosto kopnąć piłkę.
Ale być może jestem zdemoralizowany cotygodniowym oglądaniem piłki na najwyższym poziomie i Orange Extraklasowe wypociny mnie męczą niemożebnie.Comment
-
Comment
-
-
-
Comment
-
Niestety 2 punkciki uciekły i to przez głupio straconą bramkę.Będzie bardzo ciężko tym bardziej,że Polonia przestała grac ofensywnie a zaczęła bardziej do tyłu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment