Nie karmić trolla.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wszystko wskazuje na to, że to jednak Walter tych kibiców na szaro załatwi. Jak już mu zbudują ten stadion za pół miliarda, ściągnie tam ze 20 tysięcy pikników i żadni "prawdziwi kibice" mu nie będą kozaczyć. Będzie miał produkt w odpowiednim opakowaniu i odpowiedniej oprawie medialnej.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
płyta cI się zacięła, blacha na odmuł !!
Kibice wygrali, zarząd popuścił, doping wrócił, wróciła atmosfera. Nie sądzę żeby na Legii kiedykolwiek była przewaga "pikników" nad kibicami. Ile osób chodziło na Legię podczas bojkotu?? Ja myślę że nie ma szans na "załatwienie" sobie 20 000 pikników na meczach drużyny z Łazienkowskiej. Nie wiem na ile prawdą jest to że T.B. obijało chodzących na mecze podczas protestu pikników, ale myślę że jest to realna opcja, która była i będzie najlepszym bodźcem do nie wspierania ITI. Ulica weryfikuje większość spraw. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tym aby tak gorąco kibice jednoczyli się ze znienawidzoną (umówmy się, w większości klubów w Polsce) Legią podczas meczu - "ITI - spierdalaj" i chociaż zaraz potem był śpiew troszkę tłumaczący się "nie dla Legii, nie dla Warszawy ale dla naszej wspólnej sprawy!" to sam chętnie ryja darłem.Comment
-
Nie zauważyłem, w czym ten Zarząd popuścił. Skoro "wrócił doping", to znaczy, ze "kibice" odpuścili...
Opcja z Tedkami jest znacznie mniej realna, niż to, że za chwilę spadnie śnieg. Takoż i żadne śpiewy (u nas takich nie było ) niewiele tu pomogą. Mogą się pojawić pewne przyczyny, dla których Walterowi się nie uda - polityczne, ekonomiczne, ale na pewno nie "kibicowskie"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Ty kolego, to powinieneś zostać politykiem pełną gębą.
Po wyborach do europarlamentu słyszałem z ust polityka PISu, że to jego ugrupowanie wygrało te wybory, ponieważ PIS zdobył więcej mandatów niż się spodziewał, natomiast Platforma poniosła klęskę, bo ma mandatów mniej niż chciałaby mieć.
Chyba tylko według takiej pokręconej logiki można powiedzieć, że kibole wygrali z ITI i Walterem.Comment
-
Ty kolego, to powinieneś zostać politykiem pełną gębą.
Po wyborach do europarlamentu słyszałem z ust polityka PISu, że to jego ugrupowanie wygrało te wybory, ponieważ PIS zdobył więcej mandatów niż się spodziewał, natomiast Platforma poniosła klęskę, bo ma mandatów mniej niż chciałaby mieć.
Chyba tylko według takiej pokręconej logiki można powiedzieć, że kibole wygrali z ITI i Walterem.Comment
-
To właśnie na krajowym podwórku powinniśmy budować siłę Polskiej piłki, nie liczbą ponad 200-stu osób zatrzymanych przez prokuraturę w sprawie korupcji, a grą. Chodzi mi o poziom taki, który pozwalał by na wyrównaną walkę na arenie miedzynarodowej na należnym nam, moim zdaniem, poziomie. Aby Polski klub mógł jak równy z równym rywalizować na boiskach z klubami zagranicznymi wielkiego formatu. Do tego potrzebna jest oczywiście mocna liga i mocne zespoły, od ekstraklasy do okręgówki poziom powinien się stopniowo podnosić. Uważam że jeśli nie ma wzrostu jakościowego prezentowanego przez nas futbolu to nie powinniśmy się bawić w zatrzymywanie nas w Pucharach przez zespoły teoretycznie słabsze bo jest to cofanie się a nie progres.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Coraz rzadziej dochodzimy do tego etapu że pojawia się przeciwnik mocniejszy... zatrzymujemy się na słabszych, którzy okazują się mocniejsi a później i tak baty dostają co świadczy dobitnie o poziomie jaki jest reprezentowany.Comment
-
Oprawy fajna rzecz, ale czy przełożyłyby się na dodatkowe cztery czy sześć punktów to nie jest pewne.Comment
-
Może twoi, na pewno nie moi. Ja mogę się identyfikować z reprezentacją kraju i za nich się ewentualnie wstydzić, nie za jakichś ligowych kopaczy, z których większość nie jest nawet Polakami. Tak samo musiałbym się wstydzić za jakich meneli, którzy też są Polakami i w jakiś sposób reprezentują polskie społeczeństwo.Comment
-
Prosze Krzysiu nie wypisuj bzdetów.to nie twój poziom.Last edited by kiszot; 2009-07-17, 11:49.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Nie są. Brożek, jak gra Wiśle, to reprezentuje tylko właściciela klubu. Natomiast jak gra w reprezentacji kraju, to reprezentuje Polskę.
Za jego występy w klubie nie mam najmniejszego powodu się wstydzić. To on powinien się wstydzić pokazywać z takimi umiejętnościami.
Swoją drogą, jak oglądałem część pierwszej połowy ostatniego pucharowego meczu Wisły, to musiałem spędzić kilka minut przed telewizorem, zanim komentator wymienił polskie nazwisko - Brożka właśnie. Większość piłkarzy Wisły to obcokrajowcy. O takich ewenementach jak Ptakovia to już nawet nie ma co pisać.Comment
-
Swoją drogą, jak oglądałem część pierwszej połowy ostatniego pucharowego meczu Wisły, to musiałem spędzić kilka minut przed telewizorem, zanim komentator wymienił polskie nazwisko - Brożka właśnie. Większość piłkarzy Wisły to obcokrajowcy. O takich ewenementach jak Ptakovia to już nawet nie ma co pisać.
Pawełek - Łobodziński (46' Ćwielong), Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak (73' Cantoro), Paweł Brożek (skład z meczu z Levadią za oficjalną stroną).
Wyszło mi 7 Polaków w pierwszym składzie.Comment
-
Przyjeżdżam do domu z urlopu, a tu takie wieści.W Pogoni 12 nowych zakontraktowanych zawodników, remis 1:1 z Lechią Gdańsk we Wronkach, Korona i Cracovia pozostają w ekstraklasie, dwie łódzkie drużyny zagrają tam gdzie my.Ciekawe, jak będzie po odwołaniach...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment