Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziMnie to się bardziej z ciepłą wódką kojarzy . Niby nasze, niby każdy to pije, ale jednak się cofa...
Comment
-
-
Pieczarek nas w ogóle na finale nie było, wyglądaliśmy totalnie strasznie szaro i nie było nas wraz Legią i gościnnie z Flotą i Falubazem (to Ci w zielonych koszulkach)
Mamy które nie wpadają w oko i tyle,, czerwonych koszulek chłopaki nie zamówili , gdyż używa ich Widzew i lipy nie można sobie robić.Pszczółki mają bardzo rzucające się w oczy barwy.
Oglądając mecz na spokojnie, jednak karnego nie było dla nas, ale powinien być rzut wolny i czerwona kartka dla zawodnika Jagi, zresztą Jaga piłkarsko o niebo lepsza, ale Małek zrobił w Bydzi niezły wałek(nawet komentatorzy to potwierdzili)
Byłem zaskoczony jak miło można wchodzić na mecz, myślałem , ze będziemy dmuchać w alkomaty, kamerowanie, trzykrotne trzepanie, a tam powiedzieliśmy Dzień Dobry , ochrona to samo, sprawdzenie biletu, lekkie macanko i na tym się skończyło.Po drodze pieski nie robiły problemów z niczym, normalnie szok.
Na tym filmiku brakuje jeszcze naszych dwóch sektorów, bo z jednego z nich jest robiony, Jaga też była na jednym neutralu.
Generalnie super wyjazd.
Last edited by Pogoniarz; 2010-05-24, 08:27.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziPieczarek nas w ogóle na finale nie było, wyglądaliśmy totalnie strasznie szaro i nie było nas wraz Legią i gościnnie z Flotą i Falubazem (to Ci w zielonych koszulkach)Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziTacy gościnni a Falubaz wyrzucili na bieżnię
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziPieczarek nas w ogóle na finale nie było, wyglądaliśmy totalnie strasznie szaro i nie było nas wraz Legią i gościnnie z Flotą i Falubazem (to Ci w zielonych koszulkach)[/url]MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziFalubaz??? Toć przecież cała Zielona Góra trzyma sztamę z Wrocławiem, przynajmniej jeśli chodzi o żużel (stąd nazwa kibiców z Zielonej Góry właśnie), a Wrocław i Szczecin nie bardzo się do siebie garną...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ech ten Mourinho. Trenerski mag i geniusz. Wszędzie wygrywał, tylko raz przegrał u siebie w rozgrywkach krajowych. Po dwóch czerwonych kartkach, grając w dziewięciu bezczelnie wpuszcza na boisko napastnika. Do Barcelony zabiera Luisa Figo, żeby zagrać rywalowi na nosie i wytrącić go z równowagi. Jego piłkarze gotowi są na boisku oddać za niego życie. Wszyscy inni gotowi nie wcisnąć hamulca, jeśli tylko zobaczą go na przejściu dla pieszych.
Ciekawe jak poradzi sobie z królewskimi gwiazdorami w Madrycie. Ale poradził sobie trenerski autokrata Capello, da radę i Mourinho.
Comment
-
-
ufff - kilka słów ode mnie - amosfera niepowtarzalna!! czekałem na to całe życie!! (w 1989 roku pamiętam tylko, że wszyscy słuchali w radio jakiegoś meczu...) od 4 ligi do Pucharu Polski!!
Piłkarsko:
Jaga lepsza, ja karnego się nie dopatrzyłem, ale może dlatego że darłem wtedy japę za bramką na którą biegł "Bojar", który swoją drogą znany jest z tego, że symuluje (tak bywało w dawnych czasach). W drugiej połowie mogło być kilka dla nas, dwie sytuacje Pogoni.
Kibicowsko:
Szacun dla Pogoni za frekwencję, dobry doping przed meczem i w sumie do utraty gola, dobra oprawa
Jagiellonii ponad 5000. W całości wypełniony sektor za bramka i około 700 osób na neutralnych. Dwie sektorówki, wszyscy w barwach, po 8-godzinnej podróży doping na meczu głośny (choć przyznam, ze Pogoń miała to lepiej zorganizowane - u nas szwankowało tempo pieśni). Były race, po meczu wbiegliśmy na murawę i beztrosko oblewaliśmy się wodą z węża odprowadzającego wodę z murawy; naszych nie trzepali na wejściu, bo wchodzili w ogromnej ulewie - kibice Jagi byli kilka godzin przed Legią, sektor Pogoni był pustawy około południa ). Po meczu ja zostałem w Bydgoszczy (powrót specjalem był nie na moją wątrobę) i to miasto żyje żużlem - w knajpach w centrum miasta nie mozna było oglądać finału LM, GP Czech na żużlu wzbudzało większe emocje - a małe grupki kibiców można było spotkac w pociągu rejsowym do Warszawy i tam już nie było tak wesoło.... ale dojechałem
Kiszot - dzięki ;p , VanPurRz - myślałem, że wpadniesz, ale teraz będie okazja zagrać w tzw. ekstraklasie (ps. w 1989 Widzew w Olsztynie miał swój młyn na sektorach Jagi)
Dzięki JADZE za Puchar i wiernym Kibicom za wsparcie!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Piecia wiesz, że Jaga ma sporo miejsca w moim sercu ale tego dnia graliśmy swój mecz
Będzie okazja się pobawić z okazji meczy w Eklasie"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Jaga mało słyszalna na naszych sektorach, my na Ich, przy takiej ilości to przecież normalne, ale neutrale stwierdzili , że nasz doping konkretniejszy i ja drąc piwnego ryjka też tak uważam, szkoda, że tak rzadko mamy taką fazę.Mimo przegranej my i Legia zadowoleni i podkupili od nas pewną piosenkę i z lekka ją zmodyfikowali (nie nadaje się do "druku")
Woda gazowana z Biedronki w kubku 0.5 l niedolana do końca za 5 zł no nieźle się żyje w Bydzi Powrót do autokarów i samochodów między innymi koło szpitala i tam z 50 pacjentów w pidżamach i szlafrokach na zewnątrz przy "barjerkach" i obserwujących nas i palących papierosy.Zaintonowałem" Do wypisu, do wypisu, bo cmentarz jest obok"(bo jest faktycznie), zostało podchwycone i było sporo śmiechu.
Kilka osób od nas troszkę przeholowało i pomyliło specjal i wsiadło z Legią i sobie pojechali z Nimi; zrzuta i pojechali we właściwą stronę, a... ze zrzutki zostało im troszkę kasy i dali na konto Powodzianom.
Piecia w ekstraklasie hm?Trzeba by troszkę przewietrzyć skład i sędziowie niech nie przeszkadzają.
Stadion Zawiszy teraz wygląda naprawdę super, jak byłem tam dobrych kilka lat temu, to niebo , a ziemia, mają przed wejściem knajpę(była zamknięta), a tam parasole Kasztelana.
Wszystkim aktywnym kibicom życzę takiej zabawy
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wczoraj Pogoń grała dobry mecz ale wygrał lepszy
Moim zdaniem w przyszłym sezonie Pogoń będzie faworytem do awansu.Last edited by VanPurRz; 2010-05-27, 08:29."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment