Jagiellonia Bialystok pokonala Amice Poznan w finale Superpucharu Polski po bramce T. Frankowskiego w 83 minucie.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Nic mnie nie kole, mam się dobrze. Nawet bardzo.
Ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie.(_)>
-
Kompleksy ? Skadze.Chyba wy poznaniacy je macie gdy ktos wam prawde mowi w oczy.Fuzja z Amica byla,graliscie na ich licencji,wlascicielem jest Amika SA wiec o co Ci chodzi ? Dla mnie jestescie Amica Poznan czy Ci sie podoba czy nie :]Comment
-
Proponuję się martwić o swoje podwórko, które jak pamiętam byłoby o mało co Groclinem, za zgodą kibiców zresztą.
"Kiepskie życie, kiepskie sprawy - marny doping i oprawy" - mówi Ci to coś?
I używaj polskich liter - to standard na tym forum.(_)>
-
A ja proponuje nie rozsiewac klamstw,bo wlasnie o zgode kibicow tam chodzilo.Kibice byli niestety przeciwni. To zescie sie sprzedali za AGD nie upowazna Was do mowienia nieprawdy.Skoro kibice sie zgadzali to dlaczego do fuzji nie doszlo? Kto naciskal poznanskiego Prezydenta Wrocławia do zerwania rozmow ??? Oswiec mnie ,bo chyba o czyms nie wiem... Ja tez proponuje tez zajac sie wlasnym podworkiem - jakie to fantastyczne oprawy maja kibice Arki i Cracovi ??Comment
-
Nie wiem czy stalo sie faktem,ale tam chodzilo o odkupienie licencji ,a nie o fuzje jak w przypadku Amici.Comment
-
My wczoraj rozpoczęliśmy sezon i wiadomo jak Czy pozyskanie kolejnego sponsora , dzięki czemu mamy najwyższy budżet na zapleczu ekstraklasy , nie daje do myślenia, że potrzeba konkretnego napastnika Przegrać mecz na luzie do wygrania =ręce opadają
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Wlasnie cos wczoraj mi nie pasowalo,bo LKS koncowke zeszlego sezonu mial slaba i troche zaskoczyl mnie wynik w meczu z Pogonia, ktora jest solidnym zespolem. Zastanawialo mnie czy LKS az tak sie wzmocnil na ten sezon,ale jak widac to Pogon miala slabszy dzien.
Edit :
Bramke dla Pogoni strzelil O. Moskalewicz ile on ma teraz lat - 40 ?Last edited by Samael; 2010-08-02, 07:41.Comment
-
Lech gra na licencji Amiki, Motor na licencji Spartakusa. Sytuacja jest identyczna."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Wlasnie cos wczoraj mi nie pasowalo,bo LKS koncowke zeszlego sezonu mial slaba i troche zaskoczyl mnie wynik w meczu z Pogonia, ktora jest solidnym zespolem. Zastanawialo mnie czy LKS az tak sie wzmocnil na ten sezon,ale jak widac to Pogon miala slabszy dzien.
Edit :
Bramke dla Pogoni strzelil O. Moskalewicz ile on ma teraz lat - 40 ?Last edited by Pogoniarz; 2010-08-02, 08:49.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment