Jagiellonia Bialystok pokonala Amice Poznan w finale Superpucharu Polski po bramce T. Frankowskiego w 83 minucie.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samael Wyświetlenie odpowiedziJagiellonia Bialystok pokonala Amice Poznan w finale Superpucharu Polski po bramce T. Frankowskiego w 83 minucie.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziMasz jakieś kompleksy?
Comment
-
-
Nic mnie nie kole, mam się dobrze. Nawet bardzo.
Ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie.(_)>
Comment
-
-
Kompleksy ? Skadze.Chyba wy poznaniacy je macie gdy ktos wam prawde mowi w oczy.Fuzja z Amica byla,graliscie na ich licencji,wlascicielem jest Amika SA wiec o co Ci chodzi ? Dla mnie jestescie Amica Poznan czy Ci sie podoba czy nie :]
Comment
-
-
Proponuję się martwić o swoje podwórko, które jak pamiętam byłoby o mało co Groclinem, za zgodą kibiców zresztą.
"Kiepskie życie, kiepskie sprawy - marny doping i oprawy" - mówi Ci to coś?
I używaj polskich liter - to standard na tym forum.(_)>
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziProponuję się martwić o swoje podwórko, które jak pamiętam byłoby o mało co Groclinem, za zgodą kibiców zresztą.
"Kiepskie życie, kiepskie sprawy - marny doping i oprawy" - mówi Ci to coś?
I używaj polskich liter - to standard na tym forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dipeone Wyświetlenie odpowiedziDo ludzi z Wrocławia ,którzy piszą o Amice - powiedzcie jak to jest ze Spartakusem i Motorem ,bo coś mi się o uszy obiło ,że podobnie zostało to rozwiązane?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samael Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy stalo sie faktem,ale tam chodzilo o odkupienie licencji ,a nie o fuzje jak w przypadku Amici.
My wczoraj rozpoczęliśmy sezon i wiadomo jak Czy pozyskanie kolejnego sponsora , dzięki czemu mamy najwyższy budżet na zapleczu ekstraklasy , nie daje do myślenia, że potrzeba konkretnego napastnika Przegrać mecz na luzie do wygrania =ręce opadają
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wlasnie cos wczoraj mi nie pasowalo,bo LKS koncowke zeszlego sezonu mial slaba i troche zaskoczyl mnie wynik w meczu z Pogonia, ktora jest solidnym zespolem. Zastanawialo mnie czy LKS az tak sie wzmocnil na ten sezon,ale jak widac to Pogon miala slabszy dzien.
Edit :
Bramke dla Pogoni strzelil O. Moskalewicz ile on ma teraz lat - 40 ?Last edited by Samael; 2010-08-02, 07:41.
Comment
-
-
Lech gra na licencji Amiki, Motor na licencji Spartakusa. Sytuacja jest identyczna."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samael Wyświetlenie odpowiedziWlasnie cos wczoraj mi nie pasowalo,bo LKS koncowke zeszlego sezonu mial slaba i troche zaskoczyl mnie wynik w meczu z Pogonia, ktora jest solidnym zespolem. Zastanawialo mnie czy LKS az tak sie wzmocnil na ten sezon,ale jak widac to Pogon miala slabszy dzien.
Edit :
Bramke dla Pogoni strzelil O. Moskalewicz ile on ma teraz lat - 40 ?Last edited by Pogoniarz; 2010-08-02, 08:49.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samael Wyświetlenie odpowiedzi...wlascicielem jest Amika SA...
Comment
-
Comment