Gratulacje dla Polonii. Odwróć tabelę - Legia na czele, jak miło
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Niestety nie zrozumiałeś co napisałem.Ja nie pisze o wyborze między jakościa a ceną.Nie mów mi,ze jak będziesz miał do wyboru te same piwa w dwóch różnych sklepach i za inną cene to kupisz droższe piwo.Normalny człowiek pójdzie do sklepu obok i kupi taniej.Chyba,ze masz kasy jak lodu i cena dla ciebie nie gra roli.Comment
-
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Fajnie było na meczu w Świnoujściu, staliśmy z Flotą i Falubazem pod płotem i przychodzą psy i mówią nie można tu stać, albo wchodzicie , albo do widzenia, my w śmiech i dalej swoje śpiewanie i piesek mówi wypier...ch... stąd , a jeden z nas przepraszam panie władzo, ale zwracam panu uwagę, że nie wolno przeklinać w miejscu publicznym, gdyż grozi to co najmniej upomnieniem lub stratą trzech dyszek.Wszyscy w śmiech oprócz wiadomo kogo.Za chwilę myślący inaczej znowu coś tam przeklinał i ten sam gość do jego kolegów proszę wypisać mandat bo zachowanie tego pana jest naganne i on jest niereformowalny i upomnienie ustne nie wystarczy i mendy zaczęły wraz z ochroną pacyfikację.Gaz po oczach pałowanie każdego , oj była wojna , do tej pory ledwo ruszam ręką.Została formalnie zgłoszona przez chłopaków czynna napaść przez ochronę i piesków, bez powodu, obdukcje za pobicie.Minusem jest ,że wcześniej był melanż i szanse mamy zerowe.
Stróże prawości kur.. m..
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Podstawę prawną proszę.
Policjant miał kaprys czy moze mu sie nudziło i chciał się rozerwac bo wiedział jaka będzie odpowiedź.
Jeżeli będe stał obok płotu stadionu to żaden policjant nie ma prawa mnie stamtąd wyrzucić bo jest to miejsce publiczne,a w miejascu publicznym można przebywac bez ograniczeń.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
"Zgrupowanie ludzi niemające pokojowego charakteru należy traktować jako zbiegowisko"
"Zgromadzeniem publicznym, jest zgrupowanie co najmniej 15 osób w celu wspólnego wyrażenia stanowiska lub w celu wspólnych obrad zorganizowane na otwartej przestrzeni dostępnej dla nieokreślonych imiennie osób"
Oglądanie meczu z za płotu jest raczej zgromaczenie a nie zbiegowiskiem.A zgromadzenie nie jest karalne.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Zgromadzenie organizowane na otwartej przestrzeni, dostępnej dla nieokreślonej liczby osób (tzw. zgromadzenie publiczne) wymaga uprzedniego zawiadomienia organu gminy najwcześniej na 30 dni, a najpóźniej na 3 dni przed planowanym zgromadzeniem.Comment
-
Owszem jeżeli jest organizator bądź grupa organizująca.Natomiast co jeżeli zbierze sie spontanicznie obca grupa ludzi i nie ma żadnego organizatora?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment