przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Ale za wystarczający powód aby oponentów w dyskusji uważać za idiotów i tępaków, niezależnie od argumentacji?Comment
-
Może byś wtedy poszedł w końcu na mecz live
Spokojnie w Anglii
http://www.dailymotion.pl/video/xaad...-25-08-2_sportLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Faktycznie, spokojnie w Anglii. Chłopaki stoją bez specjalnego napinania, grzecznie spieprzają przed konikami, pokornie biorą pałowanie, nie ważą się na atak na kilkunastu policjantów. Czyli wychowanie karami dało rezultat. Myślę, że u nas, mając taką przewagę liczebną, pewnie rzucili by się na policjantów. W ogóle jakieś statyczne te rozróby w Anglii, bez dymu, bez małpich podskoków. Nuda, u nas dużo bardziej malowniczo.
Pogoniarz, czy w Polsce rośnie środowiskowa ranga kibica po tym, gdy weźmie wpierdol od policji, zaliczy gaz, pałowanie? Czy też uważany jest za buraka, który szkodzi własnej drużynie?
Natomiast co do strachu angoli wobec policji to nie jest chyba tak do końca.Weź pod uwagę,ze w większości to ludzie w okolicach 20-30-40 lat.Wiec oni już też tak nie dymią jak małolaty.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Browar z Tajlandii partnerem Manchesteru United
Pochodzący z Tajlandii browar Singha, został nowym partnerem Manchesteru United. Na mocy umowy z tajlandzką firmą Czerwone Diabły zarobią w sumie 1,5 mln dolarów w okresie trzech najbliższych lat.
Browar Singha w każdym sezonie obowiązującej umowy przeleje na konta Manchesteru United 500 tysięcy dolarów, co łącznie w czasie trzech lat trwania współpracy da kwotę 1,5 mln dolarów. - Cieszymy się, że możemy promować nasz klub na całym świecie, a świetną okazją do takich działań jest najnowsze porozumienie z browarem Singha - stwierdził dyrektor wykonawczy United, David Gill.
ASInfoComment
-
Browar z Tajlandii partnerem Manchesteru United
Pochodzący z Tajlandii browar Singha, został nowym partnerem Manchesteru United. Na mocy umowy z tajlandzką firmą Czerwone Diabły zarobią w sumie 1,5 mln dolarów w okresie trzech najbliższych lat.
Browar Singha w każdym sezonie obowiązującej umowy przeleje na konta Manchesteru United 500 tysięcy dolarów, co łącznie w czasie trzech lat trwania współpracy da kwotę 1,5 mln dolarów. - Cieszymy się, że możemy promować nasz klub na całym świecie, a świetną okazją do takich działań jest najnowsze porozumienie z browarem Singha - stwierdził dyrektor wykonawczy United, David Gill.
ASInfoLast edited by kiszot; 2010-08-31, 20:15.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Jak ja bym miał do wyboru Arkę i Bałtyk a nie przepadałbym za tymi pierwszymi to też bym dał sobie spokój.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
He he.Ciągnie swój do swego
Swoją drogą to ciekawe,ze takie Cidry potrafiły rozwinać skrzydła i jest ich trochę a Szombry nie.Ciekawe bo na Szombierkach większe sukcesy były.No tylko z drugiej strony w tamtych czasach w Bytomiu była swego rodzaju moda na Polonię.No i ekipa z Polonii była jedną z najlepszych w Polsce.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment