przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Comment
-
Jestem wielkim zwolennikiem kiboli. Uważam, że obecne ograniczenia wnoszenia na stadiom noży, siekier, wódki, rac powinny być zniesione. Tacy ogniści kibice drużyn miejscowej i przyjezdnej powinni być wpuszczani do tego samego, mocno okratowanego sektora. Policja powinna pilnować, aby nikt zbyt wcześnie go nie opuścił. Kibole powinni być jak gladiatorzy, na własnych nogach sektor opuszczają tylko ci, którzy przeżyli.
Po kilku ligowych kolejkach problemy, które przypisuje się kibolom byłyby zamierzchłą historią.Comment
-
No nawet biegają, nawet walczą, ale ta skuteczność - zęby bolą...
Co prawda jednego strzelił Jodłowiec
Ale przynajmniej chyba wreszcie mamy bramkarza, który wzorem swojego Taty uważa, że to napastnik ma się bać bramkarza a nie odwrotnie, i to mi się podoba.
P.S. To wyjście bykiem rewelacyjneLast edited by iron; 2011-06-09, 20:54.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
No tak, co się mogło ironowi podobać - żadna tam subtelna koronkowa akcja, wejście bykiem"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Dobrze wiesz, że u bramkarza to zaleta, a nie jakieś tam parówybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Wracając do meczu to jesteśmy kompletnie bezradni wobec świetnej organizacji gry i umiejętnej realizacji taktyki Francuzów."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
A w ogóle uważam za skandal, że Iron nie zorganizowałeś oglądania meczu u Ciebie - słomiany wdowcu."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Last edited by iron; 2011-06-09, 21:31.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
No niestety, drużyna bez zdecydowanego trenera niewiele może...
Trener bez drużyny podobnieLast edited by iron; 2011-06-09, 21:45.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Pozytywy:
Bramki strzelali nasi
Mamy chyba bramkarza "z błyskiem" - szkoda, że nie zachował zerowego konta, bo zasłużył...
Negatywy:
Drużyna nie ma trenerabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Smuda i zmiany
Chyba że przy 3-0 w 92 minucie.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Nie podoba mi się ogólnopolska nagonka na Smudę, ale naprawdę ciężko zgłębić sens niektórych jego decyzji. Zmiany przeprowadził tak, jakby to 0:1 dawało nam jakiś awans...
Sporo dobrych akcji skrzydłami i dużo walki o piłkę w pierwszej połowie, w drugiej już głównie bezradność.
Komentarz Szpaka z Trzeciakiem irytujący nawet jak na ich standardy, już nie mogłem słuchać tego ględzenia.Comment
-
dla takiej perełki, jak to, że "Francuzi są bardzo doświadczeni z tyłu", warto było jednak się pomęczyć. (mam nadzieję, że nie przekręciłem tego pięknego cytatu). a smuda po prostu pokazał, że jest twardy, a nie miętki, i jak wszyscy czekają na zmiany, to on nie zmieni. on ci książę piastowski - Bezrad I Łazienkowski!veni, emi, bibiComment
Comment