Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziJeszcze ciekawsze czy po takim "rozniesieniu stadionu" zamknięte zostaną inne obiekty, na których będą organizowane koncerty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziNo ale po Tobie to bym się nie spodziewał stawania po stronie kiboli
Jestem wielkim zwolennikiem kiboli. Uważam, że obecne ograniczenia wnoszenia na stadiom noży, siekier, wódki, rac powinny być zniesione. Tacy ogniści kibice drużyn miejscowej i przyjezdnej powinni być wpuszczani do tego samego, mocno okratowanego sektora. Policja powinna pilnować, aby nikt zbyt wcześnie go nie opuścił. Kibole powinni być jak gladiatorzy, na własnych nogach sektor opuszczają tylko ci, którzy przeżyli.
Po kilku ligowych kolejkach problemy, które przypisuje się kibolom byłyby zamierzchłą historią.
Comment
-
-
No nawet biegają, nawet walczą, ale ta skuteczność - zęby bolą...
Co prawda jednego strzelił Jodłowiec
Ale przynajmniej chyba wreszcie mamy bramkarza, który wzorem swojego Taty uważa, że to napastnik ma się bać bramkarza a nie odwrotnie, i to mi się podoba.
P.S. To wyjście bykiem rewelacyjneLast edited by iron; 2011-06-09, 20:54.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No tak, co się mogło ironowi podobać - żadna tam subtelna koronkowa akcja, wejście bykiem"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Dobrze wiesz, że u bramkarza to zaleta, a nie jakieś tam parówybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Wracając do meczu to jesteśmy kompletnie bezradni wobec świetnej organizacji gry i umiejętnej realizacji taktyki Francuzów."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
A w ogóle uważam za skandal, że Iron nie zorganizowałeś oglądania meczu u Ciebie - słomiany wdowcu."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziA w ogóle uważam za skandal, że Iron nie zorganizowałeś oglądania meczu u Ciebie - słomiany wdowcu.
Na co Smuda czeka ze zmianami - w końcu to mecz towarzyski i zmian jest więcej a sił u naszych coraz to mniej...Last edited by iron; 2011-06-09, 21:31.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
Na co Smuda czeka ze zmianami - w końcu to mecz towarzyski i zmian jest więcej a sił u naszych coraz to mniej...
Comment
-
-
No niestety, drużyna bez zdecydowanego trenera niewiele może...
Trener bez drużyny podobnieLast edited by iron; 2011-06-09, 21:45.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pozytywy:
Bramki strzelali nasi
Mamy chyba bramkarza "z błyskiem" - szkoda, że nie zachował zerowego konta, bo zasłużył...
Negatywy:
Drużyna nie ma trenerabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Smuda i zmiany
Chyba że przy 3-0 w 92 minucie.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie podoba mi się ogólnopolska nagonka na Smudę, ale naprawdę ciężko zgłębić sens niektórych jego decyzji. Zmiany przeprowadził tak, jakby to 0:1 dawało nam jakiś awans...
Sporo dobrych akcji skrzydłami i dużo walki o piłkę w pierwszej połowie, w drugiej już głównie bezradność.
Komentarz Szpaka z Trzeciakiem irytujący nawet jak na ich standardy, już nie mogłem słuchać tego ględzenia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi...już nie mogłem słuchać tego ględzenia.veni, emi, bibi
Comment
-
Comment