Jaka reprezentacja, taka koszulka.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pokażcie mi reprezentacje kraju który ma na koszulkach herb a nie logo federacji piłkarskiej?Bo zdaje się,że ci najwięksi właśnie mają loga.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Zastanawiałem się czemu w logo pzpn nie ma mordeczek ppana Lato i pana Kręciny i chyba odpowiedź jest jedna, zajęły by za dużo miejsca.
Godło powinno być, a że inne federacje tego nie stosują, to mnie nie interesuje, chyba, że już w każdym aspekcie życia jesteśmy od wszystkich uzależnieni
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziKoszulki reprezentacji bez Godła Upadku kadry ciąg dalszy. Życze temu niewiadomo czemu (bo na pewno nie jest to reprezentacja Polski) szybkiego odpadnięcia.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W tym logo daje sie zauważyć orła, tyle, że jest on taki... przypominający logo pewnej partii definiującej sie jako najwieksza partia opozycyjnaLast edited by iron; 2011-11-09, 16:10.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziPokażcie mi reprezentacje kraju który ma na koszulkach herb a nie logo federacji piłkarskiej?Bo zdaje się,że ci najwięksi właśnie mają loga.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA jakie było narzekanie na PZPN za rządów Listkiewicza. Że to sitwa, że zarabiają nie wiadomo ile, że to, że tamto...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziMasz już odpowiedź, czyżby Polonia nie wchodziła w to?
http://euro2012.wp.pl/title,Kibice-j...l?ticaid=1d5a3Last edited by kiszot; 2011-11-10, 03:01.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziPokażcie mi reprezentacje kraju który ma na koszulkach herb a nie logo federacji piłkarskiej?Bo zdaje się,że ci najwięksi właśnie mają loga.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment