Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziA nie wiem? Ale zastanawiam się jaka jest różnica w nakazie jeżdżenia w pasach fordem a jaka mercedesem?Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziCzyli bandytą jest odpalający race na kopanej ale na rzucanej już nie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziA czy na rzucanej jest zakaz palenia rac?
Pytam raczej czy jest zakaz palenia rac na hali?
Ktoś ,chyba Wisła Kraków dostała ostatnio karę finansową za odpalenie rac na futsalu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi... Czyli bandytą jest odpalający race na kopanej ale na rzucanej już nie? Burdel - nie państwo, klozet - nie system prawny.
Swoją drogą jakim trzeba być tłuczkiem, żeby karmić znienawidzony PZPN karami finansowymi, płaconymi przez "ukochane" kluby za złamanie wewnętrznych przepisów rozgrywek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziZakaz używania materiałów pirotechnicznych na stadionach piłki nożnej to wewnętrzny przepis PZPN. Widocznie PZKosz takich zakazów nie wprowadził.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Oczywiście zostały, bo oprócz regulaminów imprez, wprowadzanych przez organizatorów imprez są jeszcze przepisy wewnętrzne właścicieli obiektów (zazwyczaj właściciel obiektu jest inny), oraz prawo cywilne.
Niech zgadnę - to na filmiku to prowokacja psów?
Comment
-
-
Niebiesko czerwony Mikołaj
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzidla mnie "oprawa" to durnota. Mnie zazwyczaj interesują same meczePoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziZa mądry to ty nie jesteś i dlatego nie odróżniasz systemu prawnego państwa od regulaminu prywatnych imprez.
Comment
-
-
Tak samo jak osobie wnoszącej i odpalającej race na stadionie, grzywnę wymierza klub
PS: Krzysiu, szanuję Twoją wiedzę w wielu dziedzinach, również imponuje mi Twoja bezkompromisowość ale impertynencja nie może być jedynym wsparciem w dyskusji.
Comment
-
-
Nie nakłada, gdyż Sądy Grodzkie zostały zlikwidowane.Last edited by Rzeszowiak; 2011-12-09, 13:00.
Comment
-
-
Czy to ważne co kto rzucił i w jakim trybie i sądzie go ukarzą. Sednem są wielkie widowiska. Całe zamieszanie z rzucaniem i odpalaniem różnych rzeczy wynika z nudów.
A wczoraj w Madrycie nikt się nudził! Wspaniała dramaturgia, świetna gra obu zespołów (chociaż Real gasł z upływem czasu), wielka piłka, walka. Super wieczór. Oglądałem to w specjalizującym się w pokazywaniu meczów pubie ze świetnym nagłośnieniem i momentami czułem się jak na stadionie. Tym bardziej, że w sąsiedniej loży siedziała gromada ludzi z Madrytu albo okolic chyba bo kibicowali białym.
Tylko ceny dla top managementu.
Comment
-
Comment