przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
A Lechii nie lubię i chętnie widziałbym ją w VI lidze. I jako kibic mam do tego prawo na razie.
Czy Legia skorzystała na stadionie czy ITI jest kwestią dyskusyjną. Zobaczymy z jakim saldem zakończą tą inwestycję.Comment
-
Bayern nie rozśmeszaj ludzi - stadion za 500 baniek dostaliście za free od miasta bo dzierżawa 2 bańki to jest śmieszna kwota (miasto praktycznie nigdy nie odzyska tych pieniędzy), szczególnie, że zarabiacie na tym na czysto 4 banki (dzierżawa 2, kontrakt z pepsi na 6), do tego bez stadionu nie byłoby sponsorów, zachwytów mediów itp więc Wasza przyjaźń z włądzą czy to wcześniej komunistyczną czy dzisiaj z PO przynosi Wam wymierne korzyści.
Co do przedostatniej kolejki ligowej - niezłe rozstrzygnięcia z mojego punktu widzenia.
Widać, że gdyby w Widzewie było trochę kasy to w oparciu o ten skład można by pograć o puchary conajmniej. Ale jak zawodnicy nie mają płacone to pokazują, że potrafią grać tylko wtedy jak im się zechce."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Bayern nie rozśmeszaj ludzi - stadion za 500 baniek dostaliście za free od miasta bo dzierżawa 2 bańki to jest śmieszna kwota (miasto praktycznie nigdy nie odzyska tych pieniędzy), szczególnie, że zarabiacie na tym na czysto 4 banki (dzierżawa 2, kontrakt z pepsi na 6), do tego bez stadionu nie byłoby sponsorów, zachwytów mediów itp więc Wasza przyjaźń z włądzą czy to wcześniej komunistyczną czy dzisiaj z PO przynosi Wam wymierne korzyści.
Co do przedostatniej kolejki ligowej - niezłe rozstrzygnięcia z mojego punktu widzenia.
Widać, że gdyby w Widzewie było trochę kasy to w oparciu o ten skład można by pograć o puchary conajmniej. Ale jak zawodnicy nie mają płacone to pokazują, że potrafią grać tylko wtedy jak im się zechce.
A co do waszej (RTS) gry w ostatnich kolejkach to jest zwykły wstyd. Chamskie podkładki Ruchowi i Lechii to był powrót do najgorszych lat Fryzjera.Comment
-
Zythum zapomniał o meczach szczególnie z Lechią i wielkim WIDZEWSKIM CHARAKTERZE, no cóż zdarza się pomylić
U nas ciąg dalszy żenady.Awans z takim podejściem piłkarzyków jest niemożliwy.
Mając taki skład i kasę jak na zaplecze powinni może "zgubić" do tej pory kilka punktów ,jest odwrotnie.No cóż widać nie każdemu zależy grać w e-klasie...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarzu czy koniecznie mam wyciągać podobne mecze innych drużyn? Czy wystarczy tylko mecz który się odbędzie a w którym kibice Wisły chcą porażki swojej drużyny aby Śląsk zdobył tytuł?
Ja osobiście nie cieszyłem się z porażki z Lechią bo nie jestem z Łodzi ale rozumiem nastawienie łodzian (temat nie na net) chociażby za vlepki i transparenty łks po wydarzeniach w Poddębicach.
Co do samego meczu to w ogóle go widziałeś? Ja byłem i obie drużyny grały padakę ale niemałą przyczyną była temperatura i pora meczu. Wreszcie czyżby Widzew był obecnie taką drużyną która nie może przegrać z Lechią? Zastanów się. Mieliśmy do meczu z nimi raptem dwie wygrane w rundzie rewanżowej i niewiele więcej punktów w tej rundzie od Lechii zdobyliśmy. Spotkały się dwie równe drużyny, jedna wygrała. A nie wygrała by gdyby sędzia uznał gola Matusiaka (czy myślisz, że Matusiak strzelał wiedząc, że sędzia i tak nie uzna? czy może fakt strzelenia gola przez Widzew świadczy, że wcale tego meczu nie chcieli nasi piłkarze przegrać?
I na koniec idąc Twoim tokiem rozumowania to Pogoń handluje większość meczów bo przecież przegrywa z drużynami lktóre są za nią w tabeli?
Ale łatwo się przyjmuje optykę która jest wygodna do preferencji klubowych (politycznych czy jakichkolwiek) a która niewiele ma jednak z rzeczywistością.
ps. Czy Legia też oddała mecz Lechii? To chyba jeszcze większa sensacja niż wygrana Lechii na Widzewie? Czy Ruch oddał punkty ŁKS? Wszak w tabeli dzieli ich przepaść?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Wypierz swoje brudy w innej wodzie. Wisła będzie się (ewentualnie) tłumaczyć za 5 godzinComment
-
Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Wracałem przez centrum z meczu żużlowego, mnóstwo ludzi w barwach zielonych w centrum, głównie oczywiście albo śpiewających kibiców koło 30 stki albo też śpiewających nawalonych małolatów. W każdym razie centrum miasta wygląda, jakby miasto zostało odbite jakiemuś wrogowi Znajomi kibice też balują, ale ja jutro do pracy iść muszę więc... Ja powiem tak. Każdy ma świadomość że Śląsk to nie drużyna na LM. Ale kto w zamian? Ruch? Legia sama sobie winna, z taką formą są obecnie słabsi od Śląska. Śląsk gra jak gra ale wygrywa. Oby tak samo było w pucharach.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
Comment