Dziś trzeźwieję. Przepraszam bardzo
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziPodobno uratowaliśmy bezbramkowy remis?
Ale są inne powody do radości, nasi pogromcy, Słowacy zremisowali także 0:0 z reprezentacją... Gibraltaru
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedzi...to widocznie grali tam sami Anglicy!?
Ale tak poważnie to nie należy żerować na cudzym nieszczęściu tylko trzeba zabrać się do roboty!
Te same błędy popełniane od ponad 3 sezonów należy jak najwcześniej wyleczyć albo ,jeśli p.Nawałka nie czuje się na siłach to niech odda drużynę w lepsze ręce albo przynajmniej obetnie sobie i zawodnikom wynagrodzenie za spartaczone mecze bez walki.
A co do Nawałki, to widziałem jego Dossier w jednej z telewizji, a ponieważ była to telewizja publiczna to całość wyglądała mniej więcej tak:
Weźmiesz się piiiii do roboty, jak piiii to piiiiii się piiiiii piii ...wa mać. Piiii, piiii.
Taka dyktatura zmobilizuje kopaczy ze środka tabeli ekstraklasy a nie reprezentantów którzy na co dzień mają do czynienia np. z Kloppem czy Wengerem.
Autorytetu Nawałka nie ma i mieć nie będzie, dlatego na wybór selekcjonera trzeba znów poczekać 2 lata.
Comment
-
-
Mam nadzieje, ze widzieliscie co przed chwila robil Boruc w meczu z Arsenalem.
Znow beda sie z niego smiali na calym swiecie.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziSwoją drogą ciekawe ilu jest bramkarzy, którzy w repertuarze mają taki wachlarz klopsów - nie trafienie w toczącą się piłkę, wpuszczenie za kołnierz zagrania od bramkarza przeciwnika i widowiskowa acz nieskuteczna kiwka?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziSwoją drogą ciekawe ilu jest bramkarzy, którzy w repertuarze mają taki wachlarz klopsów - nie trafienie w toczącą się piłkę, wpuszczenie za kołnierz zagrania od bramkarza przeciwnika i widowiskowa acz nieskuteczna kiwka?
Comment
-
-
Nie będę już pastwił się nad pewnym forumowiczem o bawarskim nicku, który rzucał się po mnie kilka miesięcy temu jak prorokowałem kompromitacje legiuni w pucharach, ale trudno dziwić się, że liga polska jest niżej w rankingu od haitańskiej, skoro dominator z tej ligi w LE dostaje 5 meczów w plecy bez zdobycia bramki.
Comment
-
-
Nie przesadzajmy. Wyciąganie wpisów jak poniższy może jedynie świadczyć o kompleksach
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziW obecnej sytuacji celem minimum jest brak kompromitacji.
Trzeba sobie swoje cele stawiać rok temu Śląskowi jak w dupę brał od każdego się dało.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziNie przesadzajmy. Wyciąganie wpisów jak poniższy może jedynie świadczyć o kompleksach
Comment
-
-
Ale kompromitacja na wyższym poziomie jest bardziej zauważalna, a więc paradoksalnie bardziej kompromitująca. Śląsk przegrał i sprawa zaczęła przysychać, Legia wciąż ciągnie swój serial. Muszę powiedzieć, że takiej katastrofy się nie spodziewałem.
Comment
-
Comment