przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Jestem w szoku.
Ten temat został założony, aby było gdzie psioczyć na polską ligę kopaną (patrz post nr 1).
A tu czytam o Manchesterze, Realu itp.
1. Nie wiem, czy te firmy nie powinny podać niektórych do sądu za zniesławienie.
2. Później się dziwicie, że naszym sodówka odbija, skoro porównuje się ich do klasowych piłkarzy.Last edited by Ahumba; 2014-05-01, 09:29.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Sevilla zdobyła Ligę Europejską. Do tego mają 5 miejsce w lidze, zaraz za wielką trójcą walczącą o mistrza i rewelacją sezonu Athletikiem. A ile to tu było gadania o kompromitacji Śląska...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
To co teraz grają to co innego, a naszą ligą jaram się tylko na poziomie amatorskim gdzie gra się za darmo i dla pasji.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Dobra - primeiros gatos por trás das cercas, czyli pierwsze koty za płoty. Gdyby Brazylijczycy założyli żółte getry, nie zorientowałbym się, że to nie Szwedzi. Od jakiegoś czasu grają bardzo po europejsku, a teraz to już w ogóle do kwadratu. Były głosy, czy Neymar nie jest zbyt nieopierzony, żeby ciągnąć tę reprezentację, ale na razie wygląda na to, że i Błaszczykowski by ją pociągnął - nie ujmując niczego Błaszczykowskiemu. Karny z kapelusza, ale zwycięstwo mimo wszystko zasłużone, choć wyciśnięte.Comment
-
Szybki i ciekawy mecz z tezą, że sędziowie sprzyjają gospodarzom - tylko szkoda, że dwa lata temu, nie daliśmy sędziom pretekstów, żeby nam sprzyjaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
Już się spieniłem na meczu otwarcia. Pieprzą o nowej technologii 14 kamer które co do milimetra dokonują pomiaru pozycji piłki w okolicach linii bramki, technologii która może przyda się ze dwa razy na całym Mundialu, a sędzia sobie wyciąga karne z kapelusza jakby prowadził mecz okręgówki.Comment
-
Już jak zobaczyłem egzotyczny skład sędziowski to przeczuwałem, że w świetle rozruchów, zamieszek i ogromnej wrzawy wokół mundialu, gospodarzom nie może spaść włos z głowy. Na prawdę szkoda, dobry mecz Chorwatów, akcje po jednej i po drugiej stronie, ale postawa sędziów kładzie \cień na cały mecz. I jeszcze ewidentne nożyce Ramireza na Rokiticu przy bramce na 3-1....Comment
-
Na wyspach takich karnych nie gwiżdżą, ale w kraju kwitnącej wiśni już tak ;P
Z perspektywy sędziego karny był, z mojej strony mogę dodać że Fred się świetnie zachował poczuł rękę Chorwata na ramieniu więc się po aktorsku przewrócił.Comment
Comment