Niestety holenderscy kibice nie potrafią się zachować. Stoją na miejscach siedzących i co gorsza za nic mają drożność przejść. Widać że w Brazylii wojewodowie słabo działają.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Co za mecz i co za Robben - dwie bramki marzenie, zwłaszcza jego druga po sprincie...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Spirifer Wyświetlenie odpowiedziNiestety holenderscy kibice nie potrafią się zachować. Stoją na miejscach siedzących i co gorsza za nic mają drożność przejść. Widać że w Brazylii wojewodowie słabo działają.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Holendrzy tak dobrze zaczęli, że odpadną w 1/8. Wspomnicie moje słowa.
5 bramek... Nie wiem, czy w ostatnich dwóch turniejach łącznie tyle Hiszpanie stracili. Wiem, że ktoś wie lub sprawdzi, mnie się nie chce.
Dobra, karty na stół. Kogo chcielibyście widzieć z pucharem? Ja tradycyjnie Argentynę (nie jestem piknikiem, leję wszystkich Brazylijczyków i kroję klapki), poza tym Holandia, Meksyk, jakaś drużyna z Afryki. Szkoda czasów, kiedy Nigeria miała niesamowicie mocną pakę z Kanu i spółką.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziHolendrzy tak dobrze zaczęli, że odpadną w 1/8. Wspomnicie moje słowa.
5 bramek... Nie wiem, czy w ostatnich dwóch turniejach łącznie tyle Hiszpanie stracili. Wiem, że ktoś wie lub sprawdzi, mnie się nie chce.
Dobra, karty na stół. Kogo chcielibyście widzieć z pucharem? Ja tradycyjnie Argentynę (nie jestem piknikiem, leję wszystkich Brazylijczyków i kroję klapki), poza tym Holandia, Meksyk, jakaś drużyna z Afryki. Szkoda czasów, kiedy Nigeria miała niesamowicie mocną pakę z Kanu i spółką.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziHolendrzy tak dobrze zaczęli, że odpadną w 1/8. Wspomnicie moje słowa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziKurde co za mistrzostwa, karny z kapelusza dla Hiszpanow.
Ten niby podciety nadepnal na noge obroncy!
Oczywiscie sedzia widzial to inaczejOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Dwa mecz i 3 bandyckie decyzję sędziów. Skandal. Co do meczów to na kolana przed Holandią Chile - walka ale i spory chaos. Hiszpania - niby pykali tą piłkę aletak bez żęba, walki i to nie wróży im dobrze."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi5 bramek... Nie wiem, czy w ostatnich dwóch turniejach łącznie tyle Hiszpanie stracili. Wiem, że ktoś wie lub sprawdzi, mnie się nie chce.Last edited by gwzd; 2014-06-14, 15:21.
Comment
-
-
Abstrahując od pomyłek sędziowskich, to strasznie się rozstrzelali - w każdym meczu zwycięska drużyna strzeliła minimum trzy bramki (Meksyk też, a że sędzia dwóch nie uznał, to szczegół)Last edited by iron; 2014-06-14, 19:59.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziKostaryka rozbija Urugwaj, mimo kiepskiego początku .
Fajnie, ze Kastaryka ich skarcila.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
Comment