przy piwie o piłce kopanej

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Przyznaję się bez bicia ... mi się przysnęło na meczu .

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedzi
      Lewandowski by dostal zolta kartke, bo Mueller zaczalby plakac.
      ciekawy przypadek psychologiczny - nienawiść, prowadząca do kompletnego zaślepienia i kompromitacji.

Do tej pory zlewałem, czy Niemcy cokolwiek zdziałają, ale teraz już nie - będę im kibicował, żeby wygrywali, a Muller żeby został królem strzelców - Tylko po to, aby czytać te twoje głębokie przemyślenia.

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

Brazylia - Meksyk, dobry mecz dla osób bardziej znających się na piłce ale dla przeciętnego kibica poza kilkoma świetnymi paradami bramkarza Meksyku i kilkoma strzałami z daleka Meksykanów to pewnie mniej
        Druga połowa Belgia Algieria całkiem niezła, pokazała jak ważna jest rola trenera i dobrych zmian. Belgowie chyba nie tworzą na razie drużyny ale z każdym meczem powinni coraz lepiej grać.
        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Latarnik
          Premium Lamplighter
          🥛🥛🥛🥛
          • 2004.06
          • 5030

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
          Tylko po to, aby czytać te twoje głębokie przemyślenia.
          Skoro tak niewiele Ci trzeba do szczescia, to mozesz na mnie liczyc.
          5450 kapsli z wypitych piw
          874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
          "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
          https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
          Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
          https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• leona
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2009.07
            • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
            ciekawy przypadek psychologiczny - nienawiść, prowadząca do kompletnego zaślepienia i kompromitacji.

Do tej pory zlewałem, czy Niemcy cokolwiek zdziałają, ale teraz już nie - będę im kibicował, żeby wygrywali, a Muller żeby został królem strzelców - Tylko po to, aby czytać te twoje głębokie przemyślenia.
            Krzysiowi ktoś się włamał na konto?

Comment

• Ahumba
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🥛🥛🥛🥛
              • 2001.05
              • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
              Krzysiowi ktoś się włamał na konto?
              Tak, zrobił to Krzysiu
              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• leona
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2009.07
                • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
                Tak, zrobił to Krzysiu
                Czyli mamy kolejny dowód na to, że zasadniczo racjonalni ludzie w czasie mistrzostw... zaskakują

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

Nie wiem, co w tym może być zaskakującego dla ludzi, którzy są na forum dłużej niż miesiąc czy dwa.

Comment

• emes
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.08
                    • 4275

Nikt chyba o tym nie pisał, ale jestem pod wrażeniem poziomu niektórych aplikacji na smartfony relacjonujące bardzo dokładnie każde spotkanie.
                    Omijam raczej meczy puszczanych o 24, bo obojętnie jaki byłby to mecz, to i tak najprawdopodobniej zasnę przy tv. A z rana wchodzę do takiej aplikacji i mam pełną statystykę meczową, co, w której minucie, zmiany składy, kartki, wolne, karne, gole itp. Oczywiście lepiej jest mecz oglądać niż statystyki i wyniki, o ile się ten mecz oglądnie, a nie prześpi. Od jutra do poniedziałku będę śledził MŚ tylko przez aplikację, bo wyjeżdżam na Festiwal Birofilia w Żywcu.

Comment

• Latarnik
                      Premium Lamplighter
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2004.06
                      • 5030

Australia : Holandia, pierwsza polowa wyrownana z lekka przewaga Australijczykow.
                      Holendrzy rozpoczeli mecz slabo skoncentrowani, czego efektem sporo niedokladnych podan.
                      Gol Robbena tradycyjnie w jego stylu, za to Cahilla przepiekny
                      Pewnie po reprymendzie od trenera, w drugiej polowie to Holendrzy przycisna, ale to moga wykorzystac Aussie (jesli beda jeszcze mieli sily).
                      Last edited by Latarnik; 2014-06-18, 17:51.
                      5450 kapsli z wypitych piw
                      874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                      "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                      https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                      Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                      https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• yaro74
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2012.09
                        • 2089

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedzi
                        Australia : Holandia, pierwsza polowa wyrownana z lekka przewaga Australijczykow.
                        Holendrzy rozpoczeli mecz slabo skoncentrowani, czego efektem sporo niedokladnych podan.
                        Gol Robbena tradycyjnie w jego stylu, za to Cahilla przepiekny
                        Pewnie po reprymendzie od trenera, w drugiej polowie to Holendrzy przycisna, ale to moga wykorzystac Aussie (jesli beda jeszcze mieli sily).
                        Jeden z lepszych meczów w tych mistrzostwach. Nie spodziewałem się tak dobrej gry Australii w ofensywie (Holendrzy chyba też nie), w obronie jest gorzej.

Comment

• iron
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          • 2002.08
                          • 6717

No i ta wymiana bramek... Bardzo ładny mecz
                          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• danio_145
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2005.02
                            • 723

Chilli już sparzyło torreadorów

Comment

• Krzysiu
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2001.02
                              • 14936

Hiszpania dwa w plecy. A tacy fajni byli, hiszpańscy. Szkoda ...

Comment

• VanPurRz
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2008.09
                                • 4229

Hiszpania jest cieniem siebie. Próbuje grać jak kiedyś ale szybkość już nie ta. A Chile twardo, szybko, bez sztuczek taktycznych, plus błąd bramkarza Hiszpanii i w pełni zasłużone prowadzenie.
                                "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

Przetwarzanie...
                                X