Niemcy w ekspresowym tempie "rozklepali" przereklamowaną Brazylię a teraz spokojnie będą trenować nowe zagrania przed finałem .
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Dla mnie ten wynik jest "historyczny" (dla Niemców) jak druga wojna światowa,
tylko tu wygrywają sromotnie, a tam przegrali.. sromotnie.
Fajnie że ktoś z Europy pokazał Brazylii że są jednak cieniasami!!!zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Last edited by Latarnik; 2014-07-08, 22:47.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Niemcy zlali Brazylię jak Jana Marię Rokitę w samolocie Lufthansy... Aż żal było patrzeć. A tam się teraz naprawdę zacznie ostry rozpier... na ulicachComment
-
Last edited by iron; 2014-07-08, 23:26.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Czy ktoś też miał wrażenie, że Brazylia chwilami grała z Barceloną?
Cóż, wyszło szydło z worka. Niemcy uspokoili grę po kilku minutach i tyle było brazylijskiego nadzikowania, którym do tej pory wygrywali mecze. Niezłą ironią losu byłoby, gdyby teraz Niemcy przegrali finał z zanudzającą Argentyną, a Brazylijczycy wygrali mistrzostwa za 4 lata. Zapamiętajcie sobie ten post...Comment
-
Faktycznie wynik masakrujący, bo ostrożnie typowałem wygraną Niemiec z przewagą dwóch bramek. Przegrał futbol gwiazdorski, a wygrał futbol taktyczny, który konsekwentnie realizuje strategię dotarcia do finału przy najmniejszych stratach w ludziach.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Faktycznie wynik masakrujący, bo ostrożnie typowałem wygraną Niemiec z przewagą dwóch bramek. Przegrał futbol gwiazdorski, a wygrał futbol taktyczny, który konsekwentnie realizuje strategię dotarcia do finału przy najmniejszych stratach w ludziach."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Comment
-
Niemcy bez kontuzji i kartek dobrnęli do finału. Wykonali póki co swój plan. Nie wiem czy to było największe zwycięstwo w 1/2 finału w historii, ale na pewno największe od kiedy świadomie oglądam mundialeComment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
Comment