przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Comment
-
-
A inwestycja w kulturę i sport na pewno ma przynosić zysk? Jak mieszkańcom nie przeszkadza to po co się wtrącasz? Za Twoje zbudowali?Comment
-
Co Ty Krzysiu taki czepliwy się zrobiłeś, zacząłeś kibicować Polonii Warszawa? To kibice Polonii o wszystko obwiniają Legię i wiecznie nieszczęśliwi są, takie płaczki z Konwiktorskiej, a to ktoś im stadion spalił, a to maskotkę ukradł i wypieprzył do Wisły, a to bufetowa stadionu im nie wybudowała , jak na trzecią ligę starczy ten co jest.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
A Legii wystarczy Puchar Europy oczywiście o ile jej dzielni działacze znowu czegoś nie spieprzą w papierach
Ładny banerek widziałem - "Mam tak samo jak ty LM w TV"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Inwestycja w spółkę akcyjną jest twoim zdaniem inwestycją w kulturę i sport? Jeśli tak, to rzeczywiście trudno będzie dojść do porozumienia.Comment
-
Comment
-
-
Comment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Bo z rzeczywistości wynika, że poważnie tę grę potraktowali tylko piłkarze, no i może jeszcze trener (ale tu mam wątpliwości - bo trener też powinien pilnować, kogo ma realnie w składzie, ale on "inostraniec", to może mógł myśleć, że wspólpracuje z profesjonalnie zarządzanym zespołem)...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Niezły aparat propagandowy stoi za cewukaesem jeśli kompromitacja i najwyższy pokaz niekompetencji władz i pracowników (poza piłkarzami) natychmiast przekute zostały w narrację o tym, że wszystkie nitki trzyma Celtic i nawet za koklusz odpowiada.
A to, że z automatu dopisuje się cewukaesowi pieniądze za awans do fazy grupowej LM to już megalomania na miarę uznawania tytułu mistrzowskiego z 1993 roku.Comment
-
Niezły aparat propagandowy stoi za cewukaesem jeśli kompromitacja i najwyższy pokaz niekompetencji władz i pracowników (poza piłkarzami) natychmiast przekute zostały w narrację o tym, że wszystkie nitki trzyma Celtic i nawet za koklusz odpowiada.
A to, że z automatu dopisuje się cewukaesowi pieniądze za awans do fazy grupowej LM to już megalomania na miarę uznawania tytułu mistrzowskiego z 1993 roku.Last edited by Spirifer; 2014-08-12, 13:29.Comment
Comment