przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
a) w podanym przezemnie przykładzie meczu nie było identycznego problemu/przewinienia tzn gra niedopuszczonym zawodnikiem
b) zmieniły się od tamtego czasu przepisy (w tym przypadku na niekorzyść Legi)
c) poszła koperta a własciwie waliza z GlasgowPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Pewnie chodzi o Debreceni VSC. Tam wystąpił zawodnik, który nie został wcześniej zgłoszony, a nie zawodnik zawieszony. na to jest inny paragraf, który dopuszcza karę finansową. Wpuszczenie zawodnika zawieszonego w przepisach UEFA jest karane wyłącznie walkowerem, nie jest przewidziana kara finansowa.Comment
-
Dzięki Olie za odpowiedź.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
No ale jednak co by nie mówić to ta prywatna firma jest organizatorem tych rozgrywek więc jak bardzo ułomny ten regulamin by nie był to pozostaje się do niego stosować albo nie brać udziału w organizowanych przez jakąś mało znaczącą prywatną firmę turniejachComment
-
Jak Legia będzie ciągać władze UEFA po sądach cywilnych, to w przyszłości odpadnie Legii w ogóle problem z Ligą Mistrzów, Przyszłe zgłoszenie Legii do rozgrywek LM, UEFA może bezpośrednio wyrzucić do kosza i Legia nie ma tu nic do gadania, nawet za pośrednictwem wszelakich sądów, papieża, brytyjskiej królowej i wszystkich świętych.Comment
-
Brawo Maribor!
Mam nadzieje, ze tym razem UEFA nie doszuka sie nieprawidlowosci w ich skladzie i nie przepchnie znow Celtiku.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Boję się, że przypierdzielą się, iż nazwa klubu kamufluje dodatkowe (a może główne! kto to wie) źródło dochodu, którego nie wykazali składając dokumentację startu w piłkarskich rozgrywkach. Ale te cwaniaki z UEFA maja swoich specjalistów, a ci zapewne dojdą do tego, że MARIBOR czytane od tyłu to wszak... ROBI RAM! A skoro klub posyłając kopaczy na zieloną murawę robi w ukryciu niezadeklarowane w rozgrywkach kości pamięci to obawiam się, że może być niewesoło...Last edited by wpadzio; 2014-08-26, 22:27.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Wszystko jest możliwe, bo jak weźmiemy wyraz Maribor i parę liter przesuniemy w prawo, parę w lewo, kilka dodamy, kilka odejmiemy to wyjdzie Bereszyński!Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Mecz z Gibraltarem przebiegł planowo (o dziwo). Trochę żenady w pierwszej połowie i zawody strzeleckie na stojąco, w drugiej.
Wniosków żadnych z tego meczu wyciągnąć się nie da bo niby jakie mogą płynąć choćby w kontekście spotkania z Niemcami?
Szkoda, że z takimi ogórkami zawodnicy nie starali się elegancko klepać piłki. Pewnie trener nie kazał?
Jako kibic niechętny Lewandowskiemu nie mogłem nie zauważyć jego obojętności na strzelone gole.Comment
Comment