Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziRegulamin UEFA niestety w tej sytuacji jest jasny. Za występ w meczu zawieszonego zawodnika przewiduje tylko walkowera. Nie ma żadnych widełek. Dlatego Legia nie ma większych szans na odwołanie, mimo że po stronie UEFA było parę uchybień.
a) w podanym przezemnie przykładzie meczu nie było identycznego problemu/przewinienia tzn gra niedopuszczonym zawodnikiem
b) zmieniły się od tamtego czasu przepisy (w tym przypadku na niekorzyść Legi)
c) poszła koperta a własciwie waliza z GlasgowPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pewnie chodzi o Debreceni VSC. Tam wystąpił zawodnik, który nie został wcześniej zgłoszony, a nie zawodnik zawieszony. na to jest inny paragraf, który dopuszcza karę finansową. Wpuszczenie zawodnika zawieszonego w przepisach UEFA jest karane wyłącznie walkowerem, nie jest przewidziana kara finansowa.
Comment
-
-
Dzięki Olie za odpowiedź.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziNo to akurat jest jasneRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziTrzeba też podkreślić że nie jest to żaden istotny międzynarodowy dokument prawny a jedynie słabo przemyślany wewnętrzny regulamin prywatnej firmy uefa. Nazywanie UEFA ustawodawcą świadczy o nieznajomości tematu.
Comment
-
-
Jak Legia będzie ciągać władze UEFA po sądach cywilnych, to w przyszłości odpadnie Legii w ogóle problem z Ligą Mistrzów, Przyszłe zgłoszenie Legii do rozgrywek LM, UEFA może bezpośrednio wyrzucić do kosza i Legia nie ma tu nic do gadania, nawet za pośrednictwem wszelakich sądów, papieża, brytyjskiej królowej i wszystkich świętych.
Comment
-
-
Brawo Maribor!
Mam nadzieje, ze tym razem UEFA nie doszuka sie nieprawidlowosci w ich skladzie i nie przepchnie znow Celtiku.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziBrawo Maribor!
Mam nadzieje, ze tym razem UEFA nie doszuka sie nieprawidlowosci w ich skladzie i nie przepchnie znow Celtiku.Last edited by wpadzio; 2014-08-26, 22:27.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziBrawo Maribor!
Mam nadzieje, ze tym razem UEFA nie doszuka sie nieprawidlowosci w ich skladzie i nie przepchnie znow Celtiku.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Mecz z Gibraltarem przebiegł planowo (o dziwo). Trochę żenady w pierwszej połowie i zawody strzeleckie na stojąco, w drugiej.
Wniosków żadnych z tego meczu wyciągnąć się nie da bo niby jakie mogą płynąć choćby w kontekście spotkania z Niemcami?
Szkoda, że z takimi ogórkami zawodnicy nie starali się elegancko klepać piłki. Pewnie trener nie kazał?
Jako kibic niechętny Lewandowskiemu nie mogłem nie zauważyć jego obojętności na strzelone gole.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że z takimi ogórkami zawodnicy nie starali się elegancko klepać piłki. Pewnie trener nie kazał?
Comment
-
Comment