No trudno. Ale tym mocniej sie bedzie obgryzalo pazury w niedziele
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Ale byłby ubaw, jakby 15 lipca w finale spotkali się Polacy z NiemcamiZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Jest jakieś takie chińskie powiedzenie, że chwalić się można zwycięstwem nad silniejszym. Zwycięstwo nad słabszym powodem do dumy nie jest.Comment
-
Ty zawsze do wszystkiego tak ponuro podchodzisz, czy tylko dzisiaj? Matko i corko, przeciez to sie powiesic idzie...
Rozumiem, ze ze zwyciestwa silnych, odpasionych drozdzy nad slabymi, bezbronnymi cukrami, tez sie nie cieszysz?
Luznej czapki i milego dnia Ci zycze. Usmiechnij sie, zycie jest fajne, a ludzie mili. Zwlaszcza ci ze Zdolnego SlaskaCzy napija sie panowie piweczka?Comment
-
Ty zawsze do wszystkiego tak ponuro podchodzisz, czy tylko dzisiaj? Matko i corko, przeciez to sie powiesic idzie...
Rozumiem, ze ze zwyciestwa silnych, odpasionych drozdzy nad slabymi, bezbronnymi cukrami, tez sie nie cieszysz?
Luznej czapki i milego dnia Ci zycze. Usmiechnij sie, zycie jest fajne, a ludzie mili. Zwlaszcza ci ze Zdolnego Slaska
Jak wygrają 6:1 z Niemcami albo Brazylią, albo Hiszpanią, wtedy będę świętował. A na razie wykonali tylko swój obowiązek.Comment
-
Zbastuj juz kolego, naprawde wole spedzac czas przyjemniej niz na palowaniu sie z Toba na slowa. A juz zwlaszcza z dwudniowym opoznieniem...
Baw sie dobrze, pij dobre piwo i pozwol sie innym jarac zwyciestwami nad Armenia. Ich/nasze prawo, a Ty laskawie o 3 dlugosci w bok, dobrze?Czy napija sie panowie piweczka?Comment
-
Na szczęście nasi z kompletem punktów awansowali z pierwszego miejsca.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
"Proznos repliki sie spodziewal...". Nie zamierzam, nie jestes az tak znaczaca osoba w moim zyciu, zebym mial w ogole ochote zwracac na Ciebie uwage.
Rob sobie co chcesz, ciesz sie lub nie, pij piwo lub nie, nos wygodne buty lub nie. Dla wiekszosci ludzi z otoczenia pewnie i tak nie stanowi to roznicy. Nie podejrzewam, zeby w ogole zauwazali Twoja ewentualna obecnosc, lub jej brak.
A jesli wydaje Ci sie, ze mi pojechales, to niech Ci juz bedzie. Brawo, nie podniose sie po tym nokaucie, zmiotles mnie. Przy tym rozpieprzyles swoimi zalami do swiata kolejny watek, nawet dzialowi offtopowemu nie przepuscisz. Klasa i poziom - level Krzysiu, znany juz wszystkim na tym forum. I sporej czesci mieszkancow DSW, czemu daja wyraz wielokrotnie w necie. Nie dziwi mnie to, swoja droga.
Baw sie dobrze, nie interesuje mnie czy bedziesz mi dalej jechal po rajtach czy nie. Mozesz sobie pisac, po tem to czytac, potem sobie sam odpowiadac i popierac swoje posty. Mam na to dokumentnie wylozone.
Buziaczki.Czy napija sie panowie piweczka?Comment
Comment