Pogoń Szczecin 4-0 Wisła Płock, Pogoniarz się cieszy, no i oby tak dalej.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Oglądałem i niewiele zabrakło żeby Juve przegrało (pudła Zielińskiego i Insigne). Po usunięciu Pjanića Juve grało marnie.Comment
-
Kurcze, gdyby nie mecze z Meksyku i Turcji to nie byłoby nic do oglądania na żywo w telewizji. Sie porobiło5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Buki w stresie, bo muszą się teraz posiłkować jakimiś ligami ze środkowej Afryki na przykład. A tam ustalić kursy to loteria I tak w weekend pykłem prawie trzy stówy grając za 5 złotych. A dodam, że dla mnie to zabawa a nie hazard i więcej jak piątaka dziennie buk nie dostanie ode mnie za pojedynczy kupon.Last edited by wpadzio; 2020-03-15, 20:34.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Jak podoba Wam się formuła turniejowa europejskich pucharów? Ja mam ambiwalentne uczucia, z jednej strony mecze są super, pada dużo goli, jest pressing, nie ma kunktatorstwa. Z drugiej jednak pamiętam wiele rewanżów w których odwracano sytuację w niesamowity sposób i takie mecze przechodziły do historii futbolu.
W każdym razie ta edycja LM i LE niesamowicie ciekawa z dobrym poziomem mimo przerwy w rozgrywkach. Rzeź faworytów ale już chyba koniec niespodzianek i szykuje się finał PSG - Bayern.
Dawaj Lewy, dawajComment
-
Takie czasy zafundował nam Rząd Światowy... Mecze bez publiczności, koncerty bez publiczności, a w burdelach seks z bezpieczną odległością dwóch metrów i w maseczkachComment
-
Comment
Comment