POLSKA- BELGIA. Jaki mecz, takie komentarze . A właściwie ich brak.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Mecz był ciekawy, a wyjątkowo niekonwencjonalnymi zagraniami popisali sie Liberda i Głowacki...
Zdebel zagrał całkiem, całkiem; Kosowski raz ładnie sie złożyl do strzału; Krzynówek - cóz widac że chłopak grał w Rakowie Częstochowa!!!
P.S. Drogi panie trenerze, kiedy doczekamy sie powołania do kadry R. Dąbrowskiego.Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.
Comment
-
-
Hantuchova odpadła z turnieju tenisowego, Colorado poległo w rozgrywkach NHL, w lidze mistrzów żadnego porządnego zespołu już nie ma a na dodatek Polska reprezentacja piłkarska nie może wygrać meczu No i Ajax oraz Legia nie obronią tytułów z przed roku. Jeszcze została słowacka drużyna hokejowa w MŚ- jedyne pocieszenie.
Ale to tak na marginesie.
Jeżeli chodzi o mecz z Belgami to nie mam pretensji do naszych piłkarzy. Dostali baty ale jak dla mnie grali przyzwoicie pomijając napastników którzy stali na boisku i patrzyli się co ich koledzy robią. Jak Zdebel chciał podać któremuś na wolne pole to Wichniarek albo Niedzielan jak na złość biegli w stronę obrońców przeciwnika żeby ułatwić im zadanie.
Kolejni zawodnicy to przypadkowy reprezentant Jop Jego ocenę pominę bo to zupełna pomyłka w naszej drużynie. Liberda? Dziwny bramkarz którego nie potrafię rozszyfrować, umie bronić w bardzo trudnych sytuacjach a następnym razem puszcza szmaty tak jak za dobrych czasów w Poloni Warszawa.
Nasi zawodnicy nie byli ze sobą zgrani i trudno było wymagać od nich żeby pokonali Belgów, ale pomimo tego nie poddali się i było widać zaangażowanie wielu graczy. Niedzielan czy Jop też próbowali dać z siebie wszystko ale im nie wychodziło.
Brawo dla Zdebela który był naszym najlepszym graczem a Pan Szczęsny chyba bardzo go nie lubi, ciekawe dla czego?
Wierzę że w następnych meczach będzie lepiej o ile w końcu uda się wystawić skład jaki chciał by mieć Janas.
Comment
-
-
W sprawie naszej obrony to ciekawy jest przypadek Głowackiego. Jakiś czas temu obwołany został nadzieją na przyszłość reprezentacji i jest w tej chwili pewniakiem do gry obok Bąka. Problem w tym, że nie pamiętam kiedy on dobry mecz zagrał również w lidze). To jest też problem "dobrej prasy" - druga bramka to 100% jego winy, a w relacjach coś się mówi o błędach w ustawieniu obrony itp... Gość niewątpliwie ma talent, ale za takim Wałdochem to na razie buty może nosić.
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Pamiętam że był to bardzo dobry trener [Smuda] ale teraz się już chyba wypalił!
Brawo Widzew! Brawo Smuda!pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Mnie aktualnie interesuje praktycznie jedynie piłka hiszpańska. Primiera Division to jest coś - piękna gra, piękne bramki, (na ogół oczywiście) no i wielka niewiadoma co też piłkarze wywiną - np. ostatnia porażka 1:5 Realu z Mallorcą, przedostatnie miejsce w tabeli Deportivo Alaves - rewelacji ostatniej LM czy rewelacyjna postawa Realu Sociedad, którym aktualnie kibicuję Polecam również rozgrywki Copa Libertadores, a liga polska - ...
Comment
-
-
dzisiaj wreszcie mecz, na który mozna było popatrzeć.
zarówno aktorom jak i skoczkom CHCIAŁO się grać.
niejedną druzynę z naszej pożal się Boże ekstraKASY pokonaliby bez problemuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja musiałem się katować na meczu Pogoń-Polonia.Totalne dno.Pogoń przegrała na własne życzenie-przez niepotrzebny faul w polu karnym.Tak byłoby pewnie 0:0.Sędziowie też byli świetni-normalnie kabaret nie mecz.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
W Lubinie też parodia futbolu, dobrze, że chociaż remis został uratowany. Dalej nie zmienia to faktu, że klub dryfuje w stronę drugiej ligi.
Co do sędziów, to staje się normalne, że robią kabaret ze spotkań.
Liga powoli wkracza w decydującą fazę, więc więcej będzie "ciekawych wyników i obiektywnego sędziowania".
Comment
-
-
Ale jaja W Wiśle Płock grało w jednym czasie sześciu cudzoziemców!Nim zajarzyli minęło kilka minut.Totalna prowizorka!Czyli powinien być teraz walkower(według przepisów PZPN).Większego znaczenia to nie gdyż Legia wygrała,ale babol jest babolem.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
I walkower będzie pomimo że Legia wygrała, mecz zaliczam do przeciętnych, zwłaszcza że przez dwie godziny stałem na deszczu.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment