No udało się Zagłębiu-to był mecz o 6 punkciorów.Teraz trzeba walczyć o baraże!Pogoń się jeszcze trzyma w Płocku...
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
dziś przy pełnych jak nigdy trybunach (5 tyś.) i znakomitej oprawie Jagiellonia strzelając 4 bramki ugrała remis 2-2 wstyd!!! na następny mecz przyjdzie 700 osób i bedzie sukces bo patrząc dziś na ten mecz aż żal serce ściskaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Pogoniarz przyjedziez???Comment
-
Pogoniarz napisał(a)
No nie udało się dowieźć remisu do końca.Szkoda...Comment
-
szarpik napisał(a)
najbardziej boli mnie to , że Lech przegrał z Groclinem grajac jeden z najlepszych meczy sezonu , a w 90 min nie wykorzystujac sytuacji sam na sam ... szkoda , tera wyjazd do Warszawy a potem ....
Pogoniarz przyjedziez???
Ma być prawdopodobnie organizowany pociąg specjalny,ale tyle godzin w pociągu bez piwa i oglądanie tych w niebieskich mundurach nie należy do przyjemności.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Nadmienię,że w sobotę byłem na meczu 4 ligi(dla porównania).Grała Arkonia Szczecin(kiedyś nawet były derby w 1 lidze z Pogonią)z Regą Trzebiatów.Na stadionie sprzedawano Bosmana beczkowego po 3.50pln,oczywiście w plastikach,ale zawsze to coś.Pogoda dopisała,stadion położony w Lasku Arkońskim ,sam mecz cieniutki.Miejscowi wygrali 2:0.Bilety po 2 złocisze.Ogólnie pełna turystyka
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Jeszcze o meczu Legii z Widzewem-niestety nie zabrakło atrakcji poza boiskowych.Jak zwykle furkotały kamienie(taka tradycja na tym stadionie),oczywiście były też próby przedostania się do siebie antagonistycznie nastawionych grup...
W Płocku ekipa ze Szczecina dwukrotnie(przed meczem i w trakcie została obrzucana kamieniami)Dwa razy wytłumaczyli komu trzeba,iż tak się nie robi i...zostali wyrzuceni ze stadionu-tak jest najprościej.
Jeszcze chłopak ze Ślaska trafił w stanie bardzo ciężkim do szpitala.Zostali porządnie obici przez...wracając z Bełchatowa.
Czy to się w kiedyś skończy?Ja w to już nie wierzę,(m.in to wszystko pokłosie awantury we Wrocławiu)Po prostu brak słów
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz napisał(a)
<ciach>
W Płocku ekipa ze Szczecina dwukrotnie(przed meczem i w trakcie została obrzucana kamieniami)Dwa razy wytłumaczyli komu trzeba,iż tak się nie robi i...zostali wyrzuceni ze stadionu-tak jest najprościej.
Tylko nie rzucaj we mnie niczym, bo w tym miesiącu naprawdę nie mam na lekarza.. ))Comment
-
Więc i ja jeszcze raz wróce do niedzielnego meczu:
Akcja "Pełny stadion" przyciągneła na trybuny kilka tysiecy kibiców ale miała też pokazać że kibice potrafia kulturalnie dopingowac i ten mecz miał byc dowodem dla włodarzy miejskich i wojewódzkich na to, ze warto w Jage inwestować. Przyjechała też kilkudziesięcioosobowa grupa kibiców z Elbląga i prowokowała wyzwiskami pod adresem Białostocczan.
efekt nie trudny do odgadniecia: kibice gości zaczęli łamać ławki i tłuc się z policją. Ciekawe, jak ocenili to obecni na stadionie prezydent miasta i wojewodaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Szkoda,że nie mogę zobaczyć takiego meczu
Dziś wybieram się oczywiście na Twardowskiego.Widzew nie może pogubić w Szczecinie punktów gdyż inni tylko na to czekają.
Wczoraj Odra dała znowu plamę.Ta porazka może kosztować Ją miejsce w pucharach.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz napisał(a)
Dzisiaj znowu klasyk naszej ekstraklasy Legia-Lech!Oj będzie się działo!
Faktycznie może ybć ciekawie, bo obie drużyny mają o co grac - Legia ma szanse nawet na mistrza, a Lech walczy o utrzymanie i ma w sobie sportową złośc po porażce z Groclinem w ostatniej minucie po faulu na Tyrajskim.
Jestem dobrej myśli.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
Comment