pjenknik napisał(a) Polska piłka:
Niedzielan do PSV Eindhoven,
Żurawski FC Barcelona
tyle okładka dzisiejszego Tempa
Niedzielan to jest porządny zawodnik.Udowodnił to nie raz, a ostatni mecz reprezentacji pokazał wszystko. Żurawski ostatnio jakoś cienko. Juz była jedna gwiazda w Wiśle. Nie pasowało mu promować sie w Osasunie(która zresztą gra w lidze nadzwyczaj dobrze obecnie), zamarzyła mu sie Barca i ...zapomnimy o nim, a on coś tam dziobie w Kaiserslautern. Wiadomo o kogo chodzi?!! Widze, zmieniając temat, że nie doczekam się niespodzianki w PP na Łazienkowskiej...szkoda
robox napisał(a) Strata punktów, co może się skończyć opuszczeniem drugiej pozycji w tabeli i zwiększeniem dystansu do lidera .
Chyba, że w Ostrowcu .... .
KSZO-ki przegrają i stanie się co powinno się stać-lider po rundzie jesiennej w Szczecinie
No proszę co za dzień. Odra W. Wygrała z Wisłą K. 3:2. Nie dość tego to jeszcze jeden z byłych zawodników ŁKSu z czasów gdy ta drużyna zdobyła mistrza kraju wyspowiadał się iż klub ten wygrał ligę tylko z powodów czysto handlowych. Czyli były kupowane mecze u sędziów i u przeciwników. Chodzi o tego mistrza którego zdobyli chyba w 1997 lub 1998. Ciekawe czy PZPN zainteresuje się tą sprawą czy oleją to bo i tak za dużo mają na głowie.
A zawodnik a dokładnie Pan Cebula musiał o tym powiadomić prasę gdyż dręczyły go wyrzuty sumienia.
baklazanek napisał(a) No proszę co za dzień. Odra W. Wygrała z Wisłą K. 3:2. Nie dość tego to jeszcze jeden z byłych zawodników ŁKSu z czasów gdy ta drużyna zdobyła mistrza kraju wyspowiadał się iż klub ten wygrał ligę tylko z powodów czysto handlowych. Czyli były kupowane mecze u sędziów i u przeciwników. Chodzi o tego mistrza którego zdobyli chyba w 1997 lub 1998. Ciekawe czy PZPN zainteresuje się tą sprawą czy oleją to bo i tak za dużo mają na głowie.
A zawodnik a dokładnie Pan Cebula musiał o tym powiadomić prasę gdyż dręczyły go wyrzuty sumienia.
Czytałem to co miał do powiedzenia...Coś późno się obudził
Prorok cy co ?
A jednak sensacja, Pogoń przegrała 1:3, chyba zlekceważyła rywala. Przynajmniej w czołówce różnice są minimalne i dalej jest emocjonująco.
robox napisał(a) Prorok cy co ?
A jednak sensacja, Pogoń przegrała 1:3, chyba zlekceważyła rywala. Przynajmniej w czołówce różnice są minimalne i dalej jest emocjonująco.
Faktycznie Dali ciała!Trudno.Stało się.Czy wygrywasz ,czy nie ja i tak kocham Cię
Pogoniarz napisał(a) Faktycznie Dali ciała!Trudno.Stało się.Czy wygrywasz ,czy nie ja i tak kocham Cię
...to kwintesencja prawdziwego kibicowania.Ja życze Pogoni jak najlepiej i chętnie zobacze ich razem z Cracovią za rok w ekstraklasie. A swoją drogą, jak pisała Piłka Nożna, w tym sezonie 2 liga jest ciekawsza niż pierwsza. Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców!!!
Comment