Zawsze podobało mi się to u Reissa, że podkreślał przywiazanie do Lecha. Próbował kariery zagranicznej, ale chyba zawsze kochał Lecha. Kibice kochali Reissa, o ile mi wiadomo licznie jeździli na jego mecze do Niemiec. Ja też cenię Reissa i lubię Lech Poznań. O...
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Brawa dla Reissa; w dzisiejszych czasach przywiązanie zawodnika do barw klubowych to coraz większa rzadkość, niestety. Natomiast coraz częściej zdarzają się indywidualne kontrakty sponsorskie - ale to też jest jakaś metoda w trudnych czasach; np. w Polonii część zawodników miała takie kontrakty z dzisiejszymi właścicielami, a część z Romanowskim. Tyle, że może to zepsuć atmosferę w drużynie - kiedy jedni dostają kasę regularnie co miesiąc, a inni wcale.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
[QUOTE]ango napisał(a)
biermann napisał(a)
pewno sie niektórym narażę ale jak ITI wejdzie to niestety to cóś może też być wLegii. Na szczęście L.W. poza ew. sponsorem na razie sie pozbywa najgroźniejszych /QUOTE]
Jak ITI wejdzie do Legii, to Legia zajmie należne jej miejsce w hierarchii polskiego futbolu. Po prostu będziemy najlepsi. Jeśli mówisz o pozbywaniu się najlepszych, to proponuję używać liczby pojedynczej, gdyż odszedł tylko SvitlicaComment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Brawa dla Reissa; w dzisiejszych czasach przywiązanie zawodnika do barw klubowych to coraz większa rzadkość, niestety. Natomiast coraz częściej zdarzają się indywidualne kontrakty sponsorskie - ale to też jest jakaś metoda w trudnych czasach; np. w Polonii część zawodników miała takie kontrakty z dzisiejszymi właścicielami, a część z Romanowskim. Tyle, że może to zepsuć atmosferę w drużynie - kiedy jedni dostają kasę regularnie co miesiąc, a inni wcale.
BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pinio74 napisał(a)
Z tymi brawami dla Reissa za przywiązanie do barw klubowych to ja bym taki chętny nie był. Piłkarz sam przyznał, że został w Lechu bo pojawiła sie kasa z kontraktu sponsorskiego. Rozumiem, że piłkarz musi za coś żyć, ale nie róbcie z Reissa bohatera. Jest kasa gra w Lechu, nie byłoby kasy grałby w Wiśle K. Tu nie ma miejsca na przywiązanie do barw klubowych.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Właśnie miałem to napisać, Albeertos mnie wyręczył. I nie robię z Reissa bohatera, ale właśnie doceniam to, że wolał grać w Lechu, rezygnując tym samym z większej kasy w Wiśle. I za to były brawa.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
albeertos napisał(a)
Jasne że kasa jest ważna. Ale w tym wypadku akurat nie była najważniejsza i o to chodzi. Reiss miał zarabiać w Wiśle więcej niż Żuraw, a mimo to zrezygnował. Nie ma to dla Ciebie znaczenia? W polskiej piłece nie słyszałem od lat o podobnym przypadku.a dziękował przez 5 godzin), a potem sam widziałem rozmowę z nim w jakiejś telewizji, w której przyznał, że nie odejdzie teraz, bo ma zapis w kontrakcie, że po 30 stycznia nie może zmienić barw klubowych. Coś za dużo dymu wokół całej sprawy i dlatego podchodzę do tego raczej realistycznie. Ty jako kibic Kolejorza możesz mieć inne zdanie i to jest oczywiste. Za polska piłkę
BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Kwestia dotyczyła czy Lech wypłaci do dzisiaj zaległe pieniądze zawodnikom. Nie chciał sam zostać na lodzie i grać z juniorami. Zresztą to on przez cały czas namawiał innych żeby zostali i poczekali na pieniądze, a nie od razu rozwiązywali kontraktów z winy klubu.
Ofertą z Wisły się asekurował, gdyż z czegoś trzeba żyć.
A tak nawiasem mówiąc - na rundę wiosenną jest przygotowywana nowa flaga wielosektorowa z wizerunkami piłkarzy najbardziej zasłużonych dla Lecha. Mają się tam znależć m in. Anioła, Białas, Czapczyk, Okoński, Araszkiewicz... i właśnie Reiss. Szkoda gdyby odszedł w takim momencie.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Nareszcie
Nareszcie podpisano umowę pomiedzy Pogonią a Browarem Bosman.Browar został głównym sponsorem Pogoni.Logo Bosmana ma pojawić się na strojach,stadionie i biletach.Nowościa będą trójwymiarowe banery za bramkamiZa awans przewidziano ekstra premię.
Trza to opić Bosmankiem
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Polska, w jak narazie średniawym meczu, prowadzi po pierwszej połowie z Wyspami Owczymi 4:0. Prawdziwym katem dla wyspiarzy okazał się Kryształowicz, strzelec wszystkich bramek, z których trzy zdobył w samej końcówce, w odstępach dwuminutowych.Ostatnia zmiana dokonana przez robox; 2004-02-21, 18:15.Comment
-
Aldach napisał(a)
Skończyło się 6:0 a myślę że to trochę za mało. Zawodnicy z Wysp Owczych byli chyba trochę zmęczeni degustacją hiszpańskich piw i wyparowałą z nich walecznośćComment
-
Pewnie za ciepło im było...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!