Andrewbrw napisał(a) w sumie to chyba jetem zawiedziony... ale po raz pierwszy jestem przekonany że na ten wynik Monaco na pewno zasłużyło!!! chylę czoła! a dziś to ciężko powiedzieć... stawiam na remis
hehe ale miałem nosa... szkoda że nic nie obstawiłem
Jak poinformował "Super Express", najbiedniejsze kluby w lidze rosyjskiej i ukraińskiej mają takie same budżety jak najbogatsze w polskiej ekstraklasie!
Do najbogatszych klubów w Rosji należą Spartak Moskwa i Torpedo Moskwa, które mają budżet wynoszący 120 milionów złotych. Jeszcze bogatsze są ukraińskie kluby. Największe budżety u naszych wschodnich sąsiadów mają Dynamo Kijów i Szachtar Donieck (oba po 140 mln zł). W Polsce do potentatów należą Wisła Kraków i Groclin Grodzisk Wielkopolski, których budżety wynoszą 20 mln zł. a więc tyle ile najbiedniejszych klubów w Rosji (Rotor Wołgograd, Amker Perm) i na Ukrainie (Zirka Kirovohrad). (materiały z onet.pl)
LUDZIE!!!! szok, wchodzimy do Unii a tu z takim budżetem to nawet do ligi ukraińskiej by nas nie wzieli
Dlatego wiadomo, że nasi piłkarze obierają coraz częściej kierunek ukraiński i nie za bardzo śpieszą się z powrotem do Polski.
Nawet Bułgar Stanew z Legii, wolał grać w mało znanym klubie z Jarosławia za większą kasę.
Pogoniarz napisał(a) Wyspałem się na meczu teraz można posiedzieć przy kompie
Jak na ten poziom rozgrywek - straszna cienizna. Oba zespoły panicznie bały się podjąć ryzyko. Sędzia też się nie popisał, chyba gwizdek mu się zatkał (karny, faul na Litwinie z Porto, sporo innych fauli z obu stron).
Na szczęście w rewanżu będą musieli zacząć grać w piłkę.
Mecz słabiutki, piłkarskie szachy - nuda.
W naszej lidze w każdej kolejce zdarzają się lepsze. Stawka odebrała piłkarzom polot i fantazję do gry.
Jak wszyscy moi przedmówcy mam nadzieję, że rewanż będzie lepszy.
no i właśnie się skończył w tv rewanż Legia-Jagiellonia
remis, 0;0
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Piecia napisał(a) nie sądzę, aby jutrzejszy prezentowany przez TVP 3 o 19.30 był ciekawszy
Wlaśnie ,że minimalnie ,ale był Gra słabiutka.Legia zagrała zachowawczo,bez ikry zupełnie.
Kibiców trzeba szanować panowie piłkarzyki z Łazienkowskiej.
Sędzia też odpier...numer.Bramka prawidłowo zdobyta,a on coś wykombinował i nie uznał-o co mu chodziło?Widział faul na Jóźwiaku???.Brawa dla Jagi za walkę do końca.
W pierwszym meczu w Białymstoku zagrali z ikrą i efekt był taki że dwóch graczy wypadło ze składu na mecz ligowy co z pewnością miało wpływ na to że w Krakowie Legia dostała trzy punkty w plecy.
W finale z Lechem będzie prawdziwa gra i widowisko.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Zapomniałem dodać że bardzo się cieszę że Puchar Polski trafi do Legii.
Attached Files
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
To akurat podrzucił mi CarlBerg i ja z przyjemnością umieściłem swój piwny ryjek
Kurcze,żal mi Jagi-choć ich kiboli bardzo nie lubię.
Na razie Newcastle-OM O:0-mecz troszkę lepszy od ostatniego LM
Comment