Ale kulturalny był pan piłkarz, bo przecież mógł przełożyć przez kolano i na gołej pupie parę klapsów złożyć
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Niech se sędzia nie myśli, że mu wszystko będzie uchodziło na suchobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Ja jak zwykle po fakcie i nie na temat , ale cóż Lech zdobył puchar wiec trzeba było poświętować , a nie siedzieć przed kompem. Wczoraj wszyscy bawiliśmy sie na rynku do białego rana było ZAJE.... TEN PUCHAR JEST NASZ!!!!!!LZY do OCZU ZE WZRUSZENIA NAPŁYWAŁY
ps. tak jak obiecałem , dedykuje swoją radość DarkowiComment
-
Rozumiem ze kolegę Marka G. mógł sedzia wkurzyć, bo byłem na tym meczu
Ale kara powinna być. Popieram jąComment
-
Miśki nałożyły na Legię i Lecha symboliczne bym rzekł kary za zajścia po meczu finałowym - ale być może nie będą to jedyne kary (zwłaszcza dla legii) jak czytamy na Onecie międzynarodowy trybunał zajmie się tą sprawą i stadion może zostać zamknięty na pół rokuKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Z innej beczki: miałem dziś okazję oglądać spotkanie na szczycie B-klasy okręgu warszawskiego (8 liga) pomiędzy Przyszłością Włochy i UKS Łady . Mecz na całkiem dobrym poziomie...wynik 2-2 i bramka którą zapamiętam do końca życia: w ostatniej minucie regulaminowego czasu drużyna UKS zdobyła gola na 2-1 i przy takim wyniku awans do wyższej klasy rozgrywek. Bramkarz tak cieszył się ze zdobycia gola, że nie zdążył wrócić do bramki, natychmiast gwizdku wznawiającym grę piłkarz Przyszłości natychmiast uderzył piłkę w kierunku bramki...i zdobył wyrównującą bramkę...coś, czego na boisku tzw. ekstraklasy nie mogłoby mieć miejscaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Ja jak zwykle po fakcie i nie na temat , ale cóż Lech zdobył puchar wiec trzeba było poświętować , a nie siedzieć przed kompem. Wczoraj wszyscy bawiliśmy sie na rynku do białego rana było ZAJE.... TEN PUCHAR JEST NASZ!!!!!!LZY do OCZU ZE WZRUSZENIA NAPŁYWAŁY
(foto zrobił nam Damian Nawrocik )Comment
-
bury_wilk napisał(a)
A już za chwileczkę, już za momęcik zobaczymy jak prezentują się Szwedzi...
Szwedzi zawsze prezentują się dobrze, zwłaszcza jak grają z nami
Napewno będzie wesoło, właśnie śpiewają hymn , co to za akcentCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Audi napisał(a)
PUCHAR jest NASZ
Ps. Tylko Pucharu nie zniszczyć i nie pić z niego piwa, w przyszłym roku czeka na niego gablota w WarszawieCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Jak skończyłem oglądać, jakieś 15 minut przed końcem, do zaniku przekazu), było 3 : 0 dla Szwedów. Jeżeli ktokolwiek dopatrzył się pozytywów w grze naszej reprezentacji, bardzo proszę o informacje w tej sprawie. Dla mnie to jedna wielka beznadzieja. Szwedzi nic wielkiego nie pokazali, ale robili na boisku, co chcieli.Comment
-
A ja się dopatrzyłem jednego pozytywu - nasi byli w posiadaniu piłki nieprzerwanie przez jakieś 2 minuty (niestety, dokładnego czasu nie zmierzyłem) i dokładnie podawali do siebie. Zaczął bodaj Lewandowski w okolicach linii środkowej, skończył Dudek, ekspediując piłkę do Szwedów, na ich połowę...
Głośna ostatnio koncepcja Janasa, polegająca m. in. na cofnięciu "Żurawia" na prawą pomoc i grze z jedynym Rasiakiem w napadzie, legła w gruzach. Trener nadal nie ma pomysłu, tak samo jak nie miał go rok temu.
Najbardziej podobał mi się napis, biegnący u dołu ekranu: "PRZEPRASZAMY ZA SŁABĄ JAKOŚĆ DŹWIĘKU". Szkoda, że nie przeprosili, za słabą jakość komentarza - panowie Basałaj i Pol (z GW) ucięli sobie pogawędkę .
Nie mówiąc już o przeprosinach za słabą jakość gry...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Comment