Już nie macie czego wspominać?
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
W Płocku znowu zwycięstwo, tym razem bez żadnych podtekstów dotyczących pracy sędziego. Pogoń grała dobrze, w 1 połowie to ona miała przewagę, co uwidoczniło się dwukrotnym obejmowaniem prowadzenia (1:0 i 2:1), do tego ładne bramki (szczególnie ta Milara z rzutu wolnego). Na szczęście udawało się Wiśle doprowadzać do remisu, na 2:2 tuż przed gwizdkiem na przerwę. II połowa wyglądała już lepiej w wykonaniu płocczan. Pogoń wyglądała, jakby remis jej wystarczał i zaczęła bronić rezultatu. Moim zdaniem złe zmiany Baniaka. Wejście Terleckiego to była chyba pomyłka. W Wiśle świetna zmiana Rachwała, w końcu jakoś grała pomoc (bardzo dobry Gęsior i Dżikija). Martwi słaba dyspozycja Jelenia, który nie może odnaleźć formy z końcówki poprzedniego sezonu. No ale było 3:2, są 3 pkt. i o to chodziBIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pinio74 napisał(a)
(..) Martwi słaba dyspozycja Jelenia, który nie może odnaleźć formy z końcówki poprzedniego sezonu.Comment
-
Maremali napisał(a)
Dostał chłopak powołanie od Janasa i zaczął się oszsczędzać .BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
A punkt z Legią Leszka cieszy , po ostatniej czarnej serii wreszcie widac ze chłopacy wreszcie powoli wychodzą z dołka a teraz do Krzysia: Zrozum nas , to jest tak jak z patriotyzmem za powiedzmy czasów wojny . Poska była słaba , sytuacja beznadziejna , wróg silny , ale ludzie sie nie poddawali i walczyli za to co kochali i nie zastanawiali sie czy kiedykolwiek ten kraj im sie odwdzięczy.. Tak samo jest z nami .... Czujemy sie częścią naszych klubów i jesateśmy z nimi na zawsze(mówie o tych prawdziwych kibicach)Comment
-
Pinio74 napisał(a)
Coś w tym jest, może nie tyle powołanie, co prasowe spekulacje, że zimą przechodzi do Wisły Kraków, a to do Legii, widocznie nie służy mu taki rozgłos. Może się jeszcze obudzi i postrzela trochę bramek dla kibiców w Płocku. Za to
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
O lidze też mi się nie chce gadać - Polonia znów nie potrafiła wygrać, zmarnowali kilka dogodnych sytuacji i dali sobie strzelić bramkę "z niczego" - i tak dobrze, że tylko jedną... Jedynym pozytywnym akcentem tego spotkania jest fakt, że być może Czarne Koszule zyskały dwoje nowych kibiców. Trochę byli może zdegustowani poziomem gry, ale i im udzieliły się emocje i pewnie jeszcze przyjdą na stadion.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pogoniarz napisał(a)
Ze złamanymi żebrami ,raczej nie wróci na murawę zbyt szybko...BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Krzysiu napisał(a)
Jakby kibole tacy jak Zythum czy Pogoniarz przestali w zaślepieniu opowiadać głodne kawałki, a skopali dupska swoim ulubieńcom za ich wyczyny, poziom ligi znacząco by się podniósł. I zapewne zmalały koszty.
A Polonia podeszła do derbów z Walką Zabrze zbyt lajtowo i dostała po nosie.1:0 w plecyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
kiszot napisał(a)
Ten temat był już przerabiany na tym forum.Niestety tylko ja potrafiłem w podobny sposub podejść do niego.Innni byli zdecydowanie na nie.
A Polonia podeszła do derbów z Walką Zabrze zbyt lajtowo i dostała po nosie.1:0 w plecyLast edited by Pogoniarz; 2004-10-04, 12:37.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
iron napisał(a)
Oj obawiam się (w imieniu naszego portfela) że Czarne Koszule zyskały dwoje nowych kibiców. A Asia coś zaczęła przebąkiwać o szaliku
robox napisał(a)
Z relacji internetowych wyczytałem, że Zagłębie miało więcej klarownych szans na zdobycie zwycięskiej bramki: Łobodziński, Murdza i Manuszewski. To prawda?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pinio74 napisał(a)
W Płocku znowu zwycięstwo, tym razem bez żadnych podtekstów dotyczących pracy sędziego.
a na serio to Hubert Siejewicz (lat 28) jest jednym z najzdolniejszych polskich arbitrów
a Jaga po mizernym meczu wygrała z RKS Radomsko 4-1 (0-1) m.in nie wykorzystując karnego i mobilizując się jedynie na 20 min drugiej połowyKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
... do Krzysia: Zrozum nas , to jest tak jak z patriotyzmem za powiedzmy czasów wojny ...Comment
Comment