Jozef Chovanec zrezygnował pewnie ze względu na wyjątkową atrakcyjność Legii
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Za www.legia.pl:
"Według słów Juliusa Bielika, który reprezentował pana Chovanca w negocjacjach, na jego przyjazd nie wyraziła zgody żona."
Powiem szczerze że mnie też to rozbawiło. Chłop negocjuje kilka tygodni kontrakt co do przeciznka i kropki, a tu masz - żona nie pozwoliła. Śmiać się czy płakać?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Widać z tego, że Legia powinna najpierw negocjować z panią Chovancovą... Ciekawe, cóż jej nie pasowało?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
A mi się wydaje że kto jak kto ale żona najlepiej zna swojego męża, pani Chowanec wie co robi, Jozef nie nadaję się na trenera w Legii , od początku byłem przeciwny aby jakiś tam pepik był trenerem na Łazienkowskiej,Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
sloniatko napisał(a)
A może powodem był brak w Warszawie dobrego czeskiego piwaCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Krzysiu napisał(a)
No rzeczywiście. Nikt nie odstrasza wiecej ludzi od chodzenia na mecze i nikt nie niszczy bardziej stadionów. Nie słyszałem natomiast, żeby poratowali jakikolwiek klub większą wpłatą na konto.
O przepraszam,mozna jeszcze trąbić...........jak łośLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Wczoraj super wieczór.Na Papricanie Pogoń pokonała Legię 3:0.Dawno nie widziałem tak walczących chłopaków Fantastycznie grał Kazimierczak,zwany przez niektórych(przeze mnie też) drewniakiem,ale wczoraj zagrał koncertowo.Bramki dla Pogoni bardzo ładne.Legia w pierwszej połowie miała kilka okazji i powinni coś ustrzelić ,ale na szczęście zabrakło zimnej krwi.Portowcy grali dokładniej,z ambicją,z sercem,czego nie można absolutnie powiedzieć o Legionistach.Drugiego meczu na stojąco nie udało się już wygrać.Do tego dwie czerwone kartki ,jak najbardziej zasłużone.Źle się dzieje w Legii,oj źle...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Kiszot, ale wyzywanie przeciwnika to żaden doping. Krzysiu ma rację - to obecni kibice najbardziej odstraszają rzesze potencjalnych zainteresowanych od chodzenia na mecze. Abstrahując od możliwości dostania w ryj, osobiście nie jestem w stanie się identyfikować z grupą wyjącą, że jakiś tam klub to stara k.... itede itepe.
W interesie kibiców są pełne trybuny ich ukochanego klubu. A nie będą dopóty, dopóki przygodą z adrenalinką będzie np. trafienie na kibiców na ulicy lub w autobusie.
I dopóki kibice będą wrogami własnego miasta. Ostatnio jechałem autobusem z kibicami Legii i jeden z nich w pewnym momencie wypieprzył przez drzwi pustą butelkę po piwie, która rozprysnęła się na chodniku. Nikt mi nie wmówi, że ktoś taki kocha swoje miasto.Comment
-
A tymczasem Polonia pokonała wicelidera, czego chyba mało kto się spodziewał - choć statystyka mówi, że Dyskobolia z Polonią nie wygrywa...
W pierwszej połowie mecz słaby, niewiele się działo. Poza bramką Stokowca (pierwszy raz podczas długoletnich występów w drużynie "Czarnych Koszul" zawodnik ten został uhonorowany owacją) i "fenomenalną" akcją Banaszyńskiego i Mili, która bez wątpienia przejdzie do historii jako komedia sezonu.
Po przerwie Polonia walczyła zacięcie, Grodziszczanie nie odpuszczali i zrobił się bardzo dobry mecz, a różnicy między wiceliderem a 12-tą drużyną tabeli widać nie było.
Między kibicami (zamiast na trybunie honorowej) siedzieli incognito jacyś ważniacy - co prawda nie wyglądali na te 150 milionów, o których mówił Engel, ale pozory mogą mylić...
Już jutro mecz pucharowy ze Stalą Mielec, a w sobotę przyjeżdża Odra. Plan minimum na ten tydzień to oczywiście dwa zwycięstwa.
PS. W Polonii, Małażonko, w Polonii!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Wisła Płock - Odra Wodzisław 1:0
Mecz rozegrany awansem. Wynik lepszy od gry. Płocczanie grali dobrze tylko 15 minut w 1 połowie, co udokumentowali strzeleniem bramki. Potem przewagę w polu zyskała Odra, dążąc do remisu. Dało to możliwości Wiśle grania z kontry. Niestety Jeleń zmarnował chyba ze 4 sytuacje sam na sam z bramkarzem Pawełkiem (grał w butach takich samych jak M. Owen w Realu i to pewnie przez to ). Nerwówka w końcówce, ale wynik udało się dowieźć do końca.BIRRARE HUMANUM ESTComment
Comment