Nareszcie gęba mi się cieszyła . Oby teraz pciągnąć dobrą passę! Brawo Polonia!!!
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
PS. W Polonii, Małażonko, w Polonii!Last edited by Małażonka; 2004-10-25, 09:46.
Comment
-
żąleną napisał(a)
Ostatnio jechałem autobusem z kibicami Legii i jeden z nich w pewnym momencie wypieprzył przez drzwi pustą butelkę po piwie, która rozprysnęła się na chodniku. Nikt mi nie wmówi, że ktoś taki kocha swoje miasto.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
A czy nigdy poza meczem nie zadarzyło ci sie ujrzeć podpitego jegomościa zbijającego butelke?? Jeśli nie to albo udajesz że tego nie widzisz , albo miejsce w którym mieszkasz jest jakies wyjątkowe. Ludzie , musicie wreszcie zrozumiec że na stadionie pojawiaja sie różni ludzie , podobnie jak na koncertach , w pubach czy hipermarkecie , a to że poziom kultury w naszym społeczeństwie jaest taki jaki jest to nie jest wina klubów sportowych!!! Dlaczego jak ktoś zbija szybe wracając z dyskoteki to nikt na to nie zwraca uwagi , a jesli zdarzy sie to po meczu to odrazu pojawiają sie głosy żeby wszystkich kibiców do gazu itp. I niech mi nikt nie udowadnia (szczególnie jeśli na mecze nie chodzi) że na stadionie pojawiaja sie tylko bezzębni tepi łysole po podstawówkach.Comment
-
szarpik napisał(a)
Ludzie , musicie wreszcie zrozumiec że na stadionie pojawiaja sie różni ludzie , podobnie jak na koncertach , w pubach czy hipermarkecie , a to że poziom kultury w naszym społeczeństwie jaest taki jaki jest to nie jest wina klubów sportowych!!! .
A co do wcześniejszej dyskusji o tym a żeby pozwolić się pozabijać tym idiotom którzy przychodzą na stadiony żeby kogoś pobić i z wyzywać. To wszystko było by w porządku gdyby nie to, że inni pójdą w ich ślady i zaczną mordować swoich szefów bo ich denerwują, uczniowie nauczycieli bo ich stresują itd.Comment
-
szarpik napisał(a)
A czy nigdy poza meczem nie zadarzyło ci sie ujrzeć podpitego jegomościa zbijającego butelke?? Jeśli nie to albo udajesz że tego nie widzisz , albo miejsce w którym mieszkasz jest jakies wyjątkowe.
Szarpik, zrozum - jakoś nie trafiają do mnie argumenty o agresywnej mniejszości, gdy słyszę stadion wyjący jednym głosem o starej k...Comment
-
żąleną napisał(a)
Ostatnio jechałem autobusem z kibicami Legii
[B]Ale ja nie mówiłem o jednym kibicu - mówiłem o grupie. Bo właśnie w grupie hamulce puszczają im najbardziej.
Masz szczęście że żyjesz
Tyle zwłok leży na ulicach, szpitale przepełnione, wszystko to sprawka kibiców, prezydent powinien ogłosić stan wojenny ,Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Krzysiu napisał(a)
Szarpik, żebyś miał jasność - ja pracuję w branży sportowej. Obsługuję czasami kilkanaście meczów w tygodniu w różnych dyscyplinach. Ale takiego bydła jak jest na piłce nożnej nie ma nigdzie, nawet na wsiowych dyskotekach.
Może sie Tobie nie podobać idea wsiowych dyskotek, puszczana tam muzyka, czy wieś jako całość, jednak nie nazywaj jej mieszkańców bydłem.
Comment
-
grzech napisał(a)
A jeśli dochodzi do bijatyki, ma to zwykle podłoże ambicjonalne, geograficzne, a niekiedy historyczne.
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Krzysiu napisał(a)
Nie sport - piłka nożna. Nie przyciąga takich np. boks, hokej, rugby, łucznictwo, szachy, wioślarstwo i mnóstwo innych dyscyplin.
I nie trzeba żadnych chuliganów w szalikach.Jeszcze za małolata będąc u dziadków w Namysłowie chodziłem czsami pooglądać tamtejsze mecze,chyba w międzywojewódzkiej.I widok popijajacych dorosłych facetów pijących gorzołe i wyzywających rywali był normalny.A i pogonienie zawodników i sędziów też się zdarzało.Jakoś nikt nie mówił,że to chuligani.To się nazywało porządni obywatele których poniosły nerwyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
A ja właśnie wrcam z kopaniny. Jestem zdegustowany, ale po meczach pucharu, to już powinienem się tego spodziewać. Motyka wystawił czwartoligowy skład, podparty Stokowcem i uzyskał ze Stalą Mielec całe 1-1 Pod koniec, zamiast ciągłego ataku ćwiczyliśmy ustawienie 1-7-3-0
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
Comment