Rewelacyjny mecz Poezja,ale emocje.Ciekawe jak to się skończy Jestem za Bareczką.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Dlaczego się złościsz - że za pieniądze (wbrew twierdzeniom liberałów i ultrakapitalistów) nie można kupić wszystkiego (np.: daru Ronaldihno)? Ale miej nadzieję jak ja ja miałem pisząc: mecz trwa jeszcze. Choć ja wierzę, że sztuczny twór zrobiony tylko za kasę nie wygra z tradycją, wirtuozerią i DUSZĄ która jest w Barcelonie.Last edited by zythum; 2005-03-08, 21:32.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumDlaczego się złościsz - że za pieniądze (wbrew twierdzeniom liberałów i ultrakapitalistów) nie można kupić wszystkiego (np.: daru Ronaldihno)? Ale miej nadzieję jak ja ja miałem pisząc: mecz trwa jeszcze. Choć ja wierzę, że sztuczny twór zrobiony tylko za kasę nie wygra z tradycją, wirtuozerią i DUSZĄ która jest w Barcelonie.
a na złość wszystkim Ligę Mistrzów niech wygra ...... Real Madryt !!!!!Last edited by biermann; 2005-03-08, 21:48."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum... sztuczny twór zrobiony tylko za kasę ...Comment
-
Niestety nielubiana przeze mnie Chelsea awansowała dalej no coz, może jakiś tam błąd Coliny był, że uznał bramkę strzelona jak Valdes byl trzymany, ale w końcu pilka nożna to gra błędów.
A Barcelony fanem jak bylem tak nadal nim będę, bo uwazam, że gra ładniejszą o wiele piłkę od takiej np. ChelseaComment
-
bardzo dobre spotkanie....dużo bramek (przedniej urody), zmieniająca się sytuacja i ostateczne zwycięstwo Anglików....oglądałem bezstronnie i się nie zawiodłem - oby więcej meczów na takim poziomie.
poza tym klęska Werderu - w dwumeczu blamaż, awans Milanu choc ciekaw jestem gry MUKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Nie będę się wtryniał w bezsensowne i bezkońca dyskusje na temat kto jest mądrzejszy, i kto gra piękniej (cóż za piękny koński ryj Ronaldinho) ale prawda jest taka ,że jeśli zawsze będzie wygrywała Barcelona Real Milan to będzie do pupy! Czego nie potraficie podziwiać Mocy angielskiej piłki- tylko dlatego ,że zawsze nam trzepią tyłki w eliminacjach?Comment
-
Byłem za Chelsea i cieszę się niewymownie, że awansowali. Mecz był doskonały, zdecydowanie najlepszy, jaki ostatnio oglądałem. Oczywiście jeszcze lepsze mecze czekają nas już lada moment w kraju...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Bardzo ładny mecz, dużo emocji i bramek, wspaniała bramka Ronaldinho, w sumie to cieszę się, że wygrała Chelsea, bo Szpakowski był za Barceloną
Rozśmieszyła mnie teoria Szpaka dotycząca geniuszu Ronaldinho (nie przytoczę dosłownie, ale było to coś takiego): rację mieli Ci, którzy mówili, że Ronaldinho nie może zagrać dwóch słabych meczy pod rząd, jest to piłkarski geniusz, a taki geniusz objawia się tym, że w niektórych meczach go nie ma...BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumsztuczny twór zrobiony tylko za kasę
Rozumiem, że chodzi Ci o duszę Barcelony, tworzoną przez tak wybitnych hiszpańskich graczy jak Christo Stoiczkow, Romario, Ronald Koeman itd.Last edited by arcy; 2005-03-09, 08:03.Comment
-
Choć pamiętam taki mecz Chelsea, w którym Anglik (pierwszy i jedyny) wszedł na boisko jako zmiennik.
Od zawsze kibicuję drużynom niemieckim i brytyjskim, więc cieszyłem się ze zwycięstwa, choć smrodek pozostał. Mam na myśli "udział" portugalskiego obrońcy angielskiego klubu w zdobyciu czwartej bramki. A dawno nie oglądałem tak ciekawego spotkania. Zwykle ogladając mecze pucharowe biorę sobie coś do czytania, czy inną dłubaninę. Tym razem nie było to konieczne.Comment
-
Wczorajsze wyniki mnie osobiście satysfakcjonują. A dzisiaj życzyłbym sobie awansu Liverpoolu, Arsenalu i Juve (czwarty mecz raczej spłynie po mnie bez emocji).Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Comment