Mecz naprawde ladny. Moze znowu zobaczymy Polske na Mistrzostwach
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Żeby nie było , że same laurki choc wynik super , mecz też niczego sobie, to niech mi ktos wytłumaczy co i po co robiła ta paniusia siedząca koło Engela, Szczęsnego i Szaranowicza"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannŻeby nie było , że same laurki choc wynik super , mecz też niczego sobie, to niech mi ktos wytłumaczy co i po co robiła ta paniusia siedząca koło Engela, Szczęsnego i SzaranowiczaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Wynik jak wynik.
Na mnie większe wrażenie zrobi 1:0 z Anglią i awans do Mistrzostw.
Ale ich zdrowie wypiłem Irlandzkim Mocnym.
Na Irlandię mam Portera Krajana5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannniech mi ktos wytłumaczy co i po co robiła ta paniusia siedząca koło Engela, Szczęsnego i Szaranowicza
Musze się z Tobą zgodzić, wypowiedzi tej kobiety były żenujące , jej obecność to jedno wielkie nieporozumienie , też mnie to ciekawi kto i po co zaprosił tą kobietę ?
Engel też już powinien dać sobie spokój z komentarzami , do tej pory pamiętam jego wypowiedzi przed mistrzostwami w Korei , moim zdaniem ten facet nie ma nic ciekawego do powiedzenia.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Widocznie był prikaz, że białogłowa ma wystąpić przy okazji meczu; pewnie żeby red. Aldona nie czuła się samotnie...
O samym meczu trudno coś powiedzieć, poza tym, że wynik przejdzie do historii.
A zdziwiło mnie jeszcze to, że red. D. Sz. nie pamiętał, kiedy ostatnio polska reprezentacja wygrała 7-0...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Fajny mecz, a wynik cieszy. Nieważne, że to nie było 8:0 z Anglią. Azerbejdżan też na AComment
-
Wczoraj na rozpoczęcie rozgrywek w III lidze Polonia zremisowała z Rozwojem Katowice 0:0
Najgorsze jest to,że Polonia po sporym wzmocnieniu nie pokazali nic ciekawego.Uważam nawet,że mecz był na poziomie podwórkowymLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannŻeby nie było , że same laurki choc wynik super , mecz też niczego sobie, to niech mi ktos wytłumaczy co i po co robiła ta paniusia siedząca koło Engela, Szczęsnego i Szaranowicza
Ja oglądałem jedynie druga połowe meczu i studio przeleciało mi tylko przed oczami, ale wydaje mi się, że to była słynna Agata Passent (córka Agnieszki Osieckiej).
Cóz, widac od czasów Małysza nauczyliśmy się, że wszyscy znają się na skokach. Teraz okazuje się, że wszyscy znamy się na piłce nożnej. Tylko czy wszyscy znamy rozwiązanie owiecznego problemu "Kiedy jest spalony?"bla bla blaComment
-
W 3 lidze derby Opolszczyzny Odra :TOR Dobrzeń Wielki 2:0
Na stadionie 3500 widzów w Wielka Sobotę.
Gra taka sobie, ale punkty ciesząComment
-
A jak tam grają Czarnowąsy?Nazy nie pisze bo trochę zawiła jest(była)Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Swornica Scorpio Ciurex Czarnowąsy jest wiceliderem 4 ligi. Ma apetyt na 3. Na dniach oddają nowy budynek klubowy (szatnie, odnowa biologiczna i tak dalej)Comment
Comment