Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Ale oni nie będą walczyć między sobą. Po głowie dostaną też kibice, którzy nie są hoolsami i bić się nie mają zamiaru.
Po raz kolejny rozśmiesza mnie też gadka o bronieniu honoru klubu. Akurat honor klubu, jego barwy i tradycję, to oni szargają.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterWisła Kraków zremisowała z Polonią w Warszawie 2:2 (0:2) i awansowała do następnej ryndy PP (pierwszy mecz było 5:0 dla Wisełki)
Całe szczęście będzie co oglądać w letniej przerwie ligowej - do intertoto zgłosiły się CRACOVIA , odra , pogońComment
-
A na polu walki w poznańskiej klasie A grupa 3 - Las Puszczykowo pnie się w górę tabeli. Po wygraniu 1:0 z drużyną Sam Jastrzębsko Stare jest już na 7 miejscu"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Ta A klasa taka jakaś przyrodnicza Las, Huragan (Michorzewo), Wicher (Strzyżewo), Tornado (Trzebaw) i dwa Orły (Granowo i Modrze)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
No i wczorajsze ćwierćfinały LM wypadły po mojej myśli (no może nie do końca bo Chelsea przegrała, ale mimo to awansowała ). Jeśli chodzi o finał to typuję do niego właśnie drużynę z Londynu i AC Milan.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chGratulacje dla wisełki - drugi remis i to z drużynami raczej przeciętnymi jak tak dalej pójdzie to te 10 pkt. przewagi w lidze szybko stopnieją .
Co do 10 pkt przewagi to bym się nie martwił zwłaszcza że Wisła nie rozegrała jeszcze jednego meczu więc przewaga może wzrosnąć do 13 pkt. Znajdź mi zespół, który w ostatnich latach miał taka przewagę w lidze !Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Widzę że jesteś ortodoksyjnym fanem białej gwiazdy , ale czy nie uważasz że granie rezerwami to lekceważenie kibiców zarówno polonii jak i wisły. Ale pewnie wielcy gwiazdorzy są zmęczeni - czytałem w internecie że chcą odpuścić puchar Polski żeby mieć dłuższe urlopy , no i już zgłosili sprzeciw wobec wydłużeniu sezonu 2005/2006 rundy jesiennej. A jeśli piszesz o tych 10 pkt - w królestwie ślepców jednooki jest królem ( mówi ci coś - Dynamo Tbilisi )Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chWidzę że jesteś ortodoksyjnym fanem białej gwiazdy , ale czy nie uważasz że granie rezerwami to lekceważenie kibiców zarówno polonii jak i wisły. Ale pewnie wielcy gwiazdorzy są zmęczeni - czytałem w internecie że chcą odpuścić puchar Polski żeby mieć dłuższe urlopy , no i już zgłosili sprzeciw wobec wydłużeniu sezonu 2005/2006 rundy jesiennej. A jeśli piszesz o tych 10 pkt - w królestwie ślepców jednooki jest królem ( mówi ci coś - Dynamo Tbilisi )
Z drugiej strony należało by się zastanowić czy pseudo gwiazdorzy tej drużyny są już tak zmęczeni sezonem(chodzi o ostatnie wyniki) czy jednak potrzeba im więcej gry? W to drugie jednak nie wierzę.Comment
-
Ło matko byłem na Papricanie coś tragicznego znowu,najlepszy motyw to śpiewy przedskoczek ,przedskoczek .To taktyka Panika -faul lub rożny i piłkarz przeskakuje ,obiega piłkę i następuje strzał lub dośrodkowanie.Po prostu osłabia drużynę,wspaniały pomysł.Mecz już nie na żenującym poziomie,tego nie da się opisać...
Dno !!!!!!!!!!!!!
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
a Boruc się chyba zrehabilitował za zawalenie meczu w Krakowie - obronił 3 karne w meczu z górnikiem - w tym jeden w czasie meczu - gdyby Bukalski trafił z 11 metrów Legia odpadłaby z PPKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!