Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare. -
Kurdelebele ja się chyba nie potrafię jasno wyrażać albo nikt mnie nie rozumie Ja nie ma nic przeciwko klubom z małych miast - byle by nie grały w I Lidze A poważnie to moje pytanie było o realne osiągnięcia bo sam awans do III rundy Pucharu UEFA to NIC, a i Hertha czy Man. City to żadnej jakieś wielkie zespoły. Oczywiście cieszę się nawet z małych "sukcesów" polskich drużyn klubowych ale potrafię też realnie i obiektywnie ocenić ich "osiągnięcia". I tyle - dwa gileTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumKurdelebele ja się chyba nie potrafię jasno wyrażać albo nikt mnie nie rozumie
Ale wracając do tematu przewodniego.
Na A-klasowym froncie przegapiłem dwie kolejki:
01.05.05. Stella Luboń - Las Puszczykowo 2 - 0
07.05.05. Las Puszczykowo - Huragan Michorzewo 3 - 1
po tych spotkaniach Las jest na 6 miejscu.
LAS VEGAS, LAS PALMAS, LAS PUSZCZYKOWO"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Huragan Wołomin ciągle na pierwszym miejscu MLS i jest szansa na awans. Czekam gdy znowu wrócą tłuste lata i będziemy w IV Lidze.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJa nie ma nic przeciwko klubom z małych miast - byle by nie grały w I LidzeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Jak na IV Ligę to Wołomin jest całkiem sporym miastemTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pogoń przegrała z ... sędzią ubranym w koszulkę Wisły, i nie mówię to tylko o ewidentnym karnym dla Pogoni.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Mi trochę TV4 śnieży, ale czy karny był ewidentny to mógłbym się spierać. Majdan rzeczywiście nie zaatakował piłki, ale całość na 100% dobrze widział sędzia boczny.
Moim zdaniem: czy byłby tam Majdan czy nie Edi i tak by się położył, a nie strzelał na bramkę
I zauważcie, że chłopak już się kładł przed atakiem bramkarza.
Z resztą się zgodzę, bo powtórki wyraźnie pokazywały chamskie zagrania wiślackich "młodych wilczków".bla bla blaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatMi trochę TV4 śnieży, ale czy karny był ewidentny to mógłbym się spierać. Majdan rzeczywiście nie zaatakował piłki, ale całość na 100% dobrze widział sędzia boczny.
Moim zdaniem: czy byłby tam Majdan czy nie Edi i tak by się położył, a nie strzelał na bramkę
I zauważcie, że chłopak już się kładł przed atakiem bramkarza.
Z resztą się zgodzę, bo powtórki wyraźnie pokazywały chamskie zagrania wiślackich "młodych wilczków".
Sama gra raczej przeciętna,za bardzo się chłopaki cofnęli i piękna bramka Kłosa.Pogoni brakowało spokoju w środku i chyba kondycji.Poza tym wiadomo piłkarsko Biała Gwiazda jest sporo lepsza,choć oglądając dwa spotkania pucharowe w Szczecinie i Krakowie ,jak dla mnie idealnie na remis.Nieporozumieniem było wystawienie Bataty ,słaby Kaźmierczak i Matlak.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ogólnie wyżej wspomniany mecz PP stał na niskim poziomie. Było kilka akcji dobrze się zapowiadających ale z obydwu stron brakowało tego ostatniego zagrania. Bramka pierwszorzędna. A czy awans Wisły zasłużony to nie do końca jestem przekonany. Krakowska drużyna od kilku tygodni nie potrafi wykorzystać potencjału.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTo się nie mieści w głowie co robił sędzia Wykartkował Pogoń,nie przyznał ewidentnego rzutu karnego ,nie odwizdywał fauli i do tego umyślnych i chamskich Wiślaków -brak mi słów po prostu.
Poziom sędziowania po prostu DNOPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
Comment