Ile razy mozna przegrywać?To juz sie staje nudne.Tym razem 1:2 z KSZO.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyCiężki jest los beniaminków. Zwłaszcza tych biednych.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
I cóż - spotkanie Śląsk-Zagłębie zadaje kłam tezie, jakoby polscy piłkarze byli gorzej przygotowani fizycznie od zachodnich. Zasuwali chłopaki aż miło przez calutki mecz. Wynika z tego, iż awans do 1 ligi większość naszych kopaczy traktuje jako emeryturę.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxZagłębie po porażce w Płocku już na samym dole tabeli , chyba gorzej być nie może, teraz znów wyjazd z Arką, może się odblokują .BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąI cóż - spotkanie Śląsk-Zagłębie zadaje kłam tezie, jakoby polscy piłkarze byli gorzej przygotowani fizycznie od zachodnich. Zasuwali chłopaki aż miło przez calutki mecz. Wynika z tego, iż awans do 1 ligi większość naszych kopaczy traktuje jako emeryturę.
jaki był wynik?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaA tak w ogóle bez sensu pytanie, bo w końcu kogo to w ogóle obchodzi:
jaki był wynik?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekStrzały na bramkę jakoś 22:21. Strzały celne 10:10.
Jeśli ktoś twierdzi, że przesadzam, być może ma rację i bez problemu zgodzę się, że dwie kolejki.
a jednocześnieLast edited by Ahumba; 2005-08-29, 07:25.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Polonia zremisowała (cóż za oryginalny wynik...) z Amicą. Mecz był taki sobie, stosunkowo mało akcji, głównie kopanie po kostkach w środku pola. Trzeba przyznać, że woli walki nie brakowało, ale ofensywa kuleje potwornie.
Powrócił z samowolki i banicji Kosmalski.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Tomasz Frankowski negocjował z Levante i podpisał kontrakt z Elche.
Natomiast "wizytówka polskiej piłki", "nadzieja na powrót do Europy" Wisła Kraków na jego miejsce chce pozyskać inną nadzieję, 31-letniego Pawła Kryszałowicza. Mają trochę wspólnego z Markiem Penksą - grali w Eintrachcie Frankfurt i są "perspektywiczni" - perspektywa ich emerytury jest nieodległa.Comment
-
Dariusz Gęsior jest jeszcze starszy... i więcej bramek strzelaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Nie tylko teraz, już od jakiegoś czasu interesuje ich wyłącznie efekt doraźny... Stawiają głównie na sprawdzonych (a tym samym zaawansowanych wiekowo) zawodników - przecież gdyby "Żuraw" nie odszedł do Glasgow, to czy Brożek miałby jakiekolwiek szanse na grę w pierwszym składzie?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Tyle, że Żuraw (albo Frankowski, Cantoro) starzał się razem z Wisłą. Wcześniej nie kupowali zawodników w tak zaawansowanym (jak na sportowców) wieku. Nie sądzę, aby taka taktyka miała przynieść im sukcesy - ale mnie to nie martwi.
Martwi mnie natomiast, że o ile pozyskanie Kryszałowicza niezbyt wzmocni Wisłę, to raczej osłabi Amikę. A to spowoduje, że liga będzie mniej ciekawa.Comment
Comment