Już nie przesadzaj, cracoviaku.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Kurde,zaczynam żałować,że nie patrzyłem na nasza "kochaną" Wisełkę. Po takich opisach.
No to faktycznie KP wiedziało na jakiego "konia" postawić Jestem pod wrażeniem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Typowo nasze...
Wisła Wisła Wisła
Na pierwszych stronach gazet i na językach. No zagrali beznadziejnie, fakt. Z Saragossą też dostali w kuchnię w pierwszym meczu, że aż bolało... Dla odmiany po pierwszym meczu z Panathinaikosem postawiono im pomników niemal tyle, co papieżowi...
Mnie nie o to chodzi, żeby ich nie krytykować, bo sobie zasłużyli, ale dlaczego nie napisać wielkimi literami, że Dyskobolia wywiozła z Francji 1-1? Przecież oni jechali tam jak na ścięcie!!! Do awansu, to jeszcze daleka droga, ale wczoraj były dwa mecze, a nie jeden i chyba lepiej się z czegoś cieszyć, niż urągać wszystkiemu, co ma kształt piłki.
A KP, to rzeczywiście trafiło w dziesiątkę
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Jestem zaniepokojony grą obrony Głowacki i Baszczyński popełnili mnóstwo błędów.Jeśli zagrają w meczu z Anglikami,dla których zapewne to będzie mecz o wszystko to nie wróżę dobrego wyniku repry.
Taka jest gra polskich drużyn sił staracza ledwie do 60 minuty,chyba ,że grają miedzy sobą w chodzonego.
Trzymam kciuki za Dyskobolię,ale byłoby super jakby przeszli faworyzowane Lens
Szpakowski na swoim normalnym poziomie w sumie dostosował się do gry WisłyLast edited by Pogoniarz; 2005-09-16, 07:03.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Co to było, co to są za piłkarze . Sprawa jasna - piją TyskieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chJa myślę , że piłkarze Wisły aktywnie przyłączyli się do protestu antyKP i to bardzo skutecznie , bo swoją postawą wkrótce pozbędą się logo Tyskie z koszulek tak jak pozbyli się Ery.
Ps. Lech nawet do pucharów sie nie dostał to o czym w niektórych postach jest gadka? Z tych postów wynika, że trzeba było kasę łożyć na Lecha to byście nie żałowali. Dla mnie sprawa nie pojęta o co tu chodziJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkTypowo nasze...
Wisła Wisła Wisła
Na pierwszych stronach gazet i na językach. No zagrali beznadziejnie, fakt. Z Saragossą też dostali w kuchnię w pierwszym meczu, że aż bolało... Dla odmiany po pierwszym meczu z Panathinaikosem postawiono im pomników niemal tyle, co papieżowi...
Mnie nie o to chodzi, żeby ich nie krytykować, bo sobie zasłużyli, ale dlaczego nie napisać wielkimi literami, że Dyskobolia wywiozła z Francji 1-1?
Comment
-
-
Admin: fragment usunięto
A wracając do tematu to Widzew zaczyna grać tak jak w tamtym roku. Wygrywa z silnymi, potyka się na słabych. Boję się, że znowu będą baraże a liczyłem na spokojny awans. Jedynym światełkiem w tunelu jest początek współpracy z PGF - może w końcu będą pieniądze i Widzew będzie grał w pucharach nie za zasługi - choć nie wiem jak sobie mentalnie z tym poradzą co poniektórzy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Jeśli Widzew będzie grał w Pucharach dlatego, że awansował tam w wyniku sukcesów ligowych, będę się bardzo cieszył, ponieważ nie jestem fanatykiem jakijś śmiesznej bandy nieudolnych kopaczy, tylko kibicem piłki nożnej, z którym to faktem niektórzy nie potrafią się pogodzić.
Zgadłeś, że fakt dodania mnie do listy ignorowanych zwisa mi i powiewa swobodnie. Ale nie potrafię sobie odmówić publicznego szydzenia z wymyślanych przez ciebie teorii.
Huragan Proboszczów wygrał na wyjeździe z LZS Czaple 2 : 0, ale po czterech kolejkach zajmuje 9 miejsce w grupie, z dorobkiem jedynie 4 punktów.Last edited by Krzysiu; 2005-09-16, 21:24.
Comment
-
-
Nie bardzo rozumiem coś się tak uczepił tego Widzewa?
Żyj i daj żyć innym.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Właśnie wróciłem z Papricany.Jeśli nie chce się wygrać to się nie wygrywa Odnosi się bardziej do Pogoni ,która przegrywała 0:2 po bramkach z niczego ,podnieśli się i wyrównali ,mieli jeszcze okazje na wygraną,ale niestety nie wyszło.Pierwsze 15 minut bardzo dobra ,otwarta gra z obu stron i wynik na tablicy powinien widnieć 3:1 dla gospodarzy.Potem nuda,nuda,nuda i bramka dla Legii, chyba swojak Magdonia...
Dobra nie będę opisywał już spotkania.Pogoń przeciętna,Legia niewiele lepsza.
Bramka Kaźmierczaka z woleja na 2:2 rewelacyjna
Spadamy coraz niżej ,porażki na wyjeździe u siebie remisy...równia pochyłaLast edited by Pogoniarz; 2005-09-16, 22:16.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzWłaśnie wróciłem z Papricany.Jeśli nie chce się wygrać to się nie wygrywa Odnosi się bardziej do Pogoni ,która przegrywała 0:2 po bramkach z niczego ,podnieśli się i wyrównali ,mieli jeszcze okazje na wygraną,ale niestety nie wyszło.Pierwsze 15 minut bardzo dobra ,otwarta gra z obu stron i wynik na tablicy powinien widnieć 3:1 dla gospodarzy.Potem nuda,nuda,nuda i bramka dla Legii, chyba swojak Magdonia...
Dobra nie będę opisywał już spotkania.Pogoń przeciętna,Legia niewiele lepsza.
Bramka Kaźmierczaka z woleja na 2:2 rewelacyjna
Spadamy coraz niżej ,porażki na wyjeździe u siebie remisy...równia pochyłaJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment