A ile miejsc w naszej grupie premiowanych jest awansem ?
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szarpikpraktycznie co roku grają tzw. turniejowe zapchajdziury w stylu teemu oldboyów , które w ostatniej chwili zastępują kluby które odmówiły przybycia. : Turniej był ciekawszy niż przed rokiem i oby w następnych latach też szedł w dobrym kierunku.Mniej książków więcej piwaComment
-
Generalnie zgadzam się z Pogoniarzem, choć za rok nie jest powiedziane ze Belgowie kryzys przełamią. Z Finami na wyjeździe też łatwo nie będzie, o Serbach nie wspominąc. Myśle że bardzo ważnym czynnikiem będą mecze wyjazdowe z 3 teoretycznie najsłabszymi zespołami. No i ciekawe jak będzie wyglądać nasza reprezentacja po mundialu, w końcu mamy dość zaawansowaną wiekowo drużynę.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szarpikZythum - sory że z opóźnieniem :
Ciesze sie że ci się u nas podobało , szkoda że nie dałeś znać że będziesz to byśmy na piwko jakieś razem wyskoczyli.
Podsumowując: Turniej był ciekawszy niż przed rokiem i oby w następnych latach też szedł w dobrym kierunku.
Zythum pozdrowienia
Szarpik
Też mam nadzieję, że turniej będzie się rozwijał bo podobało mi się na hali.
Do następnegoTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Właśnie wróciłem z turnieju Kibiców i zgód Lecha. Na turnieju spotkała mnie bardzo miła niespodzianka. Otóż rozdawano piwo "Kolejorz" , które pewnie niedługo trafi do sklepów (10 groszy pójdzie na konto klubu) produkowane przez... Browar Czarnków ! Już wkrótce napiszę więcej w Piwo KonkretnieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNie mogłem dać znać ponieważ byłem razem z całym FC i nie wiedziałem czy uda mi się ich przekonać aby poszli na niekoncernowe piwo. Teraz już wiem, że się dali więc jak będziemy znowu w I lidze i będziemy grać w Poznaniu to będzie okazja"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Daruj sobie bo jesteś już tylko żenujący a nie śmiesznyTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumDaruj sobie bo jesteś już tylko żenujący a nie śmieszny"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Żą - nie ja zaczynam. Mam po prostu dość głupkowatych i chamskich zaczepek które na dodatek nic nie wnoszą do tematu.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment